Άσυλο Ανιάτων: Δωρεά απινιδωτή από την εταιρεία παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

Date:

Share post:

Το Άσυλο Ανιάτων απέκτησε φορητό, αυτόματο απινιδωτή, ο οποίος αποτελεί ευγενική δωρεά της εταιρείας παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε. με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος από την εταιρεία, για τις ανάγκες της ελληνοαγγλικής παραγωγής «ΕΥΕ».

Ο απινιδωτής είναι μια φορητή συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα, τότε προχωράει στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στη σωστή συχνότητα. Η συγκεκριμένη δωρεά βελτιώνει σημαντικά τον εξοπλισμό του Νοσηλευτηρίου του Ασύλου Ανιάτων και αναβαθμίζει τις ιατρικές υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει στους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος.

Η Προέδρος του Ασύλου Ανιάτων, Ιωάννα Ηλιάδη, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά παραλάβαμε τον απινιδωτή που θα προσφέρει ένα πρόσθετο αίσθημα ασφάλειας στην Ιατρική και Νοσηλευτική μας Υπηρεσία. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε. και τον κύριο  Παναγιώτη Παπαχατζή προσωπικά, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη του έργου μας. Η δωρεά αυτή αποτελεί για εμάς ένα δώρο πολυπόθητο, πολύτιμο και απαραίτητο, και θα αποτελεί για εμάς μία όμορφη ανάμνηση των γυρισμάτων που έγιναν στον χώρο μας».

Ο κύριος Παπαχατζής της εταιρείας παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε., δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε το σημαντικό έργο του Ασύλου Ανιάτων, του σωματείου που, χρόνια τώρα, με ευαισθησία και υπευθυνότητα στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται περίθαλψη και φροντίδα».  

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Επανεκκίνηση του φράγματος Τσικαλαριού στη Νάξο

Η κατασκευή του φράγματος είχε ξεκινήσει πριν από μια δεκαετία αλλά έχουν διακοπεί οι εργασίες λόγω γεωλογικών και αρχαιολογικών προβλημάτων.

Δράση για την εξάλειψη του αποκλεισμού και του εκφοβισμού στο διαδίκτυο

Η εμπλοκή σε εκφοβισμό, είτε ως θύμα είτε ως θύτης, μπορεί να έχει μόνιμο αντίκτυπο στην υγεία και την κοινωνική ευημερία ενός ατόμου. 

«Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία»

Tο πρόγραμμα διανύει την έβδομη χρονιά εφαρμογής του και θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου δια ζώσης, με επιμορφωτικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, με περιπάτους καθώς και με ξεναγήσεις μαθητικών ομάδων.

ΒASF: Η εταιρεία αγροτεχνολογίας Solmeyea νικήτρια του διαγωνισμού καινοτομίας 

Ο διαγωνισμός καινοτομίας Innovation Hub 2022 απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις και νέους ερευνητές επιβραβεύοντας ιδέες πράσινης ανάπτυξης.