Άσυλο Ανιάτων: Δωρεά νέου αμαξιδίου θαλάσσης από την J. K. PRODUCTIONS

Date:

Share post:

Το Άσυλο Ανιάτων απέκτησε ένα νέο αμαξίδιο θαλάσσης, το οποίο αποτελεί ευγενική δωρεά της εταιρείας παραγωγής J. K. PRODUCTIONS, με στόχο να προσφέρει στους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος τη δυνατότητα ασφαλούς πρόσβασης στη θάλασσα. Η δωρεά από την εταιρεία παραγωγής J. K. PRODUCTIONS πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση κάποιων γυρισμάτων που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ. 

Με το ειδικά διασκευασμένο αμαξίδιο θαλάσσης, οι ένοικοι του Ασύλου θα μπορούν να μεταφέρονται από την ακτή μέσα στη θάλασσα και να απολαμβάνουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο. Οι επισκέψεις των περιθαλπόμενων στη θάλασσα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος θαλάσσιων μπάνιων, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο, παράλληλα με ποικίλες δραστηριότητες εκπαιδευτικού περιεχομένου, ψυχαγωγίας και άθλησης. Συγκεκριμένα, οι ένοικοι του Ιδρύματος επισκέπτονται την παραλία του ΠΙΚΠΑ Βούλας, η οποία είναι προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρικά αμαξίδια. Η παραλία διαθέτει ειδική διαδρομή που οδηγεί σε ράμπες με ειδικό κάθισμα, προκειμένου να διευκολυνθούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες για να απολαμβάνουν τη θάλασσα και το κολύμπι. 

Η Προέδρος του Ασύλου Ανιάτων Ιωάννα Ηλιάδη δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά παραλάβαμε ένα νέο αμαξίδιο θαλάσσης που θα προσφέρει στους περιθαλπόμενους του Ασύλου το δικαίωμα της εύκολης και ισότιμης πρόσβασης στη θάλασσα. Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία Καραγιάννης και ΣΙΑ Ε.Ε., τον Γιώργο Καραγιάννη προσωπικά καθώς και τον παραγωγό και φίλο μας Γιώργο Λύγγρη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη του έργου μας. Η δωρεά τους αποτελεί ένα δώρο πολυπόθητο, το οποίο θα διευκολύνει το καλοκαιρινό μπάνιο των περιθαλπόμενων στο ΠΙΚΠΑ Βούλας και θα αποτελέσει για εμάς μία όμορφη ανάμνηση των γυρισμάτων στον χώρο μας».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.

Costa Navarino: Μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 80% το 2022

Η μείωση οφείλεται στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές μέσω πιστοποιητικών προέλευσης, τη μείωση χρήσης LPG καθώς και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας / ανά διανυκτέρευση. 

SolidarityNow: Έκθεση για τις 16 Ημέρες Ακτιβισμού κατά της έμφυλης βίας

Το Κέντρο υποστηρίζει ανθρώπους από 80 διαφορετικές χώρες και σκοπός είναι να αποτελέσει κόμβο ευαισθητοποίησης.
Skip to content