Ένα ξεχωριστό party από την Save a Greek Stray

Date:

Share post:

Μία βραδιά αφιερωμένη στα αδέσποτα διοργάνωσε η μη κερδοσκοπική εταιρεία Save a Greek Stray στο Ecali Club τον περασμένο μήνα (15 Φεβρουαρίου) με σκοπό την άντληση πόρων για την ενίσχυση των δράσεών της, οι οποίες αφορούν τη διαχείριση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, την προστασία τους, προγράμματα εκπαίδευσης & επιμόρφωσης, καθώς και προγράμματα ιαματικής ζωοφιλίας.

Την πρωτοβουλία αυτή υποστήριξε και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ανέλαβε να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους με τα τραγούδια του.

H Save a Greek Stray, είναι μία φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση. Μέσα από το έργο της τα τελευταία 11 χρόνια, έχει ξεχωρίσει τόσο για την προσέγγισή της, όσο και για τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών της, προστατεύοντας ουσιαστικά τα αδέσποτα, δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο τους στην καθημερινότητά μας. 

Όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την ουσιαστική προσφορά οργανισμών που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και το ίδιο όραμα.  

Την πρωτοβουλία υποστήριξαν η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της Νικόλαος Μακρόπουλος, η εταιρία Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα με την ELIT Ultra Luxury Vodka  & Το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, και η ROYAL CANIN με ιστορία μεγαλύτερη των 50 ετών στο χώρο της διατροφής κατοικίδιων.

Υποστηρικτές της προσπάθειας της Save a Greek Stray ήταν το εστιατόριο με γεύσεις πανασιατικής κουζίνας ZUKA Athens στο κέντρο της Αθήνας, οι GENEKOR MEDICAL S.A., ANATOL, ESA SECURITY SOLUTIONS, PANIK ENTERTAINMENT GROUP και ECALI CLUB

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.