Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: 560.000 ευρώ για τις οικογένειες θανόντων στα Τέμπη

Date:

Share post:

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των θανόντων στα Τέμπη από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου. Το συνολικό ποσό της εφάπαξ δωρεάς ανέρχεται στις 560.000 ευρώ και έχει ήδη δοθεί στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα από το δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου.

Οι συγγενείς των θανόντων, ανάμεσά τους και οι κύριοι Ηλίας Παπαγγελής και Αλέξανδρος Σπουρνιάς, που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσα από ηλεκτρονικές επιστολές εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους και ευχαρίστησαν το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου για την πρωτοβουλία, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στις οικογένειες, στηρίζοντάς τους άμεσα με αυτόν τον έμπρακτο τρόπο. Η πλήρης λίστα των ονομάτων των θανόντων για τους οποίους έγιναν πληρωμές αναρτήθηκε στην σελίδα www.steliosfoundation.gr 

Ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Οι μνήμες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι ακόμη νωπές και δε θα σβηστούν εύκολα. Από την πρώτη στιγμή η σκέψη μας ήταν και συνεχίζει να είναι δίπλα στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχασαν τους δικούς τους, στους οποίους στεκόμαστε δίπλα, προσφέροντας μια άμεση οικονομική ενίσχυση, ως μια μικρή προσπάθεια στήριξης και ανακούφισης».

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content