Αγγελάκης: Στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας

Η Αγγελάκης ΑΕ συνέβαλε πριν από 3 χρόνια στην πλήρη ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας, στην Εύβοια εξασφαλίζοντας έναν πιο άνετο, σύγχρονο και περιποιημένο χώρο φιλοξενίας στα παιδιά.

Η Αγγελάκης ΑΕ βρίσκεται σταθερά δίπλα στο έργο του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και υποστηρίζει για άλλη μία χρονιά το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στο Μπούρτζι Χαλκίδας, στην Εύβοια, κάνοντας πραγματικότητα τις επιθυμίες των παιδιών. 

Φέτος, με αυξημένα μέτρα προστασίας, σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε σε συνεργασία με τους υπευθύνους από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” μια όμορφη, γεμάτη χαμόγελα και αγάπη, γιορτή. Ο Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αγγελάκης, μοίρασε στα παιδιά τα δώρα που είχαν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη και απόλαυσε μαζί τους γευστικές πανέ κοτολιχουδιές και χριστουγεννιάτικα γλυκά. Τα παιδιά τον υποδέχτηκαν και φέτος με χαρά και του χάρισαν ζωγραφιές και γράμματα με προσωπικά μηνύματα αγάπης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγελάκης ΑΕ συνέβαλε πριν από 3 χρόνια στην πλήρη ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας, στην Εύβοια εξασφαλίζοντας έναν πιο άνετο, σύγχρονο και περιποιημένο χώρο φιλοξενίας στα παιδιά και συνεχίζει να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητα ζωής των παιδιών με κάθε τρόπο.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ιδρύθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Με όραμα το χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά, όπως περιστατικά βίας και εξαφανίσεων, προβλήματα υγείας και οικονομικά προβλήματα. Το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στο Μπούρτζι άνοιξε την αγκαλιά του το 2009 και σήμερα στο Σπίτι μεγαλώνουν 17 παιδιά από 8 έως 17 ετών. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!