Αγγελάκης: Στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας

Date:

Share post:

Η Αγγελάκης ΑΕ βρίσκεται σταθερά δίπλα στο έργο του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και υποστηρίζει για άλλη μία χρονιά το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στο Μπούρτζι Χαλκίδας, στην Εύβοια, κάνοντας πραγματικότητα τις επιθυμίες των παιδιών. 

Φέτος, με αυξημένα μέτρα προστασίας, σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε σε συνεργασία με τους υπευθύνους από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” μια όμορφη, γεμάτη χαμόγελα και αγάπη, γιορτή. Ο Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αγγελάκης, μοίρασε στα παιδιά τα δώρα που είχαν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη και απόλαυσε μαζί τους γευστικές πανέ κοτολιχουδιές και χριστουγεννιάτικα γλυκά. Τα παιδιά τον υποδέχτηκαν και φέτος με χαρά και του χάρισαν ζωγραφιές και γράμματα με προσωπικά μηνύματα αγάπης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγελάκης ΑΕ συνέβαλε πριν από 3 χρόνια στην πλήρη ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας, στην Εύβοια εξασφαλίζοντας έναν πιο άνετο, σύγχρονο και περιποιημένο χώρο φιλοξενίας στα παιδιά και συνεχίζει να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητα ζωής των παιδιών με κάθε τρόπο.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ιδρύθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Με όραμα το χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά, όπως περιστατικά βίας και εξαφανίσεων, προβλήματα υγείας και οικονομικά προβλήματα. Το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στο Μπούρτζι άνοιξε την αγκαλιά του το 2009 και σήμερα στο Σπίτι μεγαλώνουν 17 παιδιά από 8 έως 17 ετών. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Γιάννης Ρούντος: H κλιματική κρίση απειλεί και τα μνημεία της αρχαιότητας

Η ραγδαία αλλαγή του κλίματος και η κλιματική-περιβαλλοντική κρίση έχουν άμεσο αντίκτυπο στα δύο κορυφαία πλουτοπαραγωγικά αποθέματα του...

Άσυλο Ανιάτων: Δωρεά τροφίμων από OK! Anytime Markets και Ολυμπιακή Ζυθοποιία 

Η προσφορά υλοποιήθηκε στο πλαίσιο φιλανθρωπικής ενέργειας για τη στήριξη του Ασύλου Ανιάτων και θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος των διατροφικών αναγκών των 140 περιθαλπόμενων του Ιδρύματος. 

METRO ΑΕΒΕ: Επενδύει μακροπρόθεσμα στο Περιβάλλον

Τα τελευταία χρόνια έχουν υλοποιηθεί επενδύσεις ύψους 62 εκατ. ευρώ σε φυσικά καταστήματα My market και METRO Cash & Carry, για την ανανέωση του εξοπλισμού ψύξης, φωτισμού και κλιματισμού.

ΕΕΣ: Διοργάνωσε Ναυαγοσωστικούς αγώνες σε Αρτέμιδα και ΟΑΚΑ

Οι αγώνες που διοργάνωσε ο Ε.Ε.Σ., ως το μοναδικό πλήρες μέλος της Διεθνούς Ναυαγοσωστικής Ομοσπονδίας (I.L.S.F.) στην Ελλάδα, αφορούσαν την κατηγορία Qualifying, που οδηγεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής και στην κατηγορία Open.