«Αγγελιοφόροι» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το μουσικό συγκρότημα REC

Date:

Share post:

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο ενίσχυσης του εθελοντικού ρεύματος, συμπορεύεται με το διάσημο Urban Pop συγκρότημα REC ώστε να γίνουν οι «αγγελιοφόροι» που θα διαδώσουν το μήνυμα του εθελοντισμού, της αγάπης και της αλληλεγγύης στους νέους και τις νέες. 

Για το σκοπό αυτό, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού και των καλλιτεχνών του συγκροτήματος στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας, καθώς και μια σειρά από κοινές δράσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, με απώτερο στόχο και σκοπό την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση του κοινού σε θέματα εθελοντισμού, ανθρωπισμού και κοινωνικής προσφοράς.

Οι REC θεωρούνται το δημοφιλέστερο Urban Pop συγκρότημα της γενιάς τους. Στην πάροδο των ετών έχουν καταφέρει να εντάξουν στο ενεργητικό τους μεγάλες εμπορικές επιτυχίες και αρκετές αξιοζήλευτες συνεργασίες. Βασικός πυρήνας του γκρουπ είναι ο Άρης Λουμάκης, ιδρυτής, παραγωγός και frontman των REC, έχοντας στο πλάι του τον Mike Βασιλιάδη.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ACS: Ετήσια πιστοποίηση βιωσιμότητας με χάλκινο μετάλλιο EcoVadis 

Η Ecovadis βαθμολογεί την απόδοση αξιολογώντας τις πολιτικές, τις ενέργειες και τα αποτελέσματα μιας εταιρείας, καθώς και στοιχεία από τρίτους επαγγελματίες και εξωτερικούς εμπλεκόμενους.

ΕΥΡΗΚΑ: Δωρεές αξίας 150.000 ευρώ μέσα στο 2022

Η εκστρατεία του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ και της ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ξεκίνησε στις αρχές του 2022, με την προσφορά αντιβακτηριδιακών-απολυμαντικών προϊόντων αξίας 50.000 ευρώ στους πολίτες της Ουκρανίας.

EEΣ: Είδη πρώτης ανάγκης σε νοικοκυριά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Η δράση αναπτύχθηκε από κλιμάκια του ΕΕΣ στελεχωμένα από κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντικό δυναμικό του Οργανισμού.

Greek – Ukrainian Startups Gateway

Στόχος του προγράμματος Greek-Ukrainian StartUp Gateway είναι να προσφέρει προσωρινή μετεγκατάσταση σε ουκρανικές start-ups και στους εργαζόμενούς τους (όπως και στις οικογένειές τους).