Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Date:

Share post:

Ειδική Ημερίδα με θέμα την Ασφάλεια, την Ποιότητα και την Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διοργάνωσε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κορυφαίοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη της αγοράς, ακαδημαϊκοί αλλά και θεσμικοί παράγοντες θα αναδείξουν τα μείζονα θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση τόσο σε κανονιστικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ημερίδας αναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος, σύμφωνα με τον νέο Κλιματικό Νόμο 4936/2022, στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Την ημερίδα είχαν κληθεί να χαιρετίσουν οι κ.κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Μιχάλης I. Σταυριανουδάκης, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών, Γεώργιος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, Γεωργία Ρεμπούτσικα, Διευθύνουσα Σύμβουλος ΕΣΥΠ|ΕΛΟΤ-ΕΙΜ, Στάθης Σταθόπουλος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, Ευαγγελία Γκόγκου, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης, Ηλίας Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δήμαρχος Παπάγου- Χολαργού και ο κ. Κωνσταντίνος Κούρταλης, Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Δ. 

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content