ΑΥΡΑ: Διπλή διάκριση για την υψηλή ποιότητα και γεύση 

Date:

Share post:

Το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον τιμήθηκαν με σημαντικές διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση τους, από δύο κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς, το International Taste Institute και τη DLG.

Συγκεκριμένα, το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το Ανθρακούχο Φυσικό απέσπασαν υψηλές διακρίσεις από την Επιτροπή του International Taste Institute. Τα προϊόντα που διακρίνονται στο International Taste Institute υποβάλλονται σε διαδικασία ελέγχου και αυστηρής αξιολόγησης από περισσότερους από 200 επαγγελματίες σεφ και σομελιέ. Οι διακρίσεις αυτές πιστοποιούν τα υψηλά πρότυπα του ΑΥΡΑ, τα οποία αποδεδειγμένα παραμένουν σταθερά με την πάροδο των χρόνων.

Επίσης, το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έλαβαν την υψηλότερη διάκριση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ποιότητας DLG. Τα δύο αυτά προϊόντα ξεχώρισαν από τους εξειδικευμένους γευσιγνώστες του Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft για την ανώτερη γεύση και τα ειδικά χαρακτηριστικά, βάσει των αποτελεσμάτων των πλέον σύγχρονων εργαστηρίων του Οργανισμού. Κάθε χρόνο, η DLG εξετάζει περισσότερα από 20.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο, αξιολογώντας την ποιότητά τους σε συνεργασία με εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες από τον επιστημονικό και ακαδημαϊκό χώρο.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.