Βίκος: Στήριξε το Ioannina Lake Run 2022

Date:

Share post:

Το Ioannina Lake Run 2022, κορυφαία δρομική διοργάνωση, θεσμό για την πόλη των Ιωαννίνων και την Ήπειρο, στήριξε για μία ακόμα χρονιά η εταιρεία Βίκος, ως μέγας χορηγός.  Το αγωνιστικό ραντεβού για τον 16ο Γύρο της Λίμνης δόθηκε για τις 17 και 18 Σεπτεμβρίου. 

Η μαγευτική διαδρομή γύρω από την λίμνη Παμβώτιδα, το διαμάντι των Ιωαννίνων, αποτελεί πόλο έλξης για παραδοσιακούς και νέους δρομείς, αλλά και τον λόγο, που καθιστά το Ioannina Lake Run, μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση, πανελλήνιας εμβέλειας και κύρους. 

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει έμπρακτα το δίπτυχο πολιτισμού και αθλητισμού και στέκεται αρωγός σε δρώμενα που «ενώνουν» το αθλητικό ιδεώδες με τα οφέλη που επιστρέφουν στην κοινωνία. Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, δεν θα μπορούσε να απέχει από την μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, που κατοχυρώνει τα Ιωάννινα ως ασφαλή αθλητικό και τουριστικό προορισμό και επιπλέον παρέχει άμεσα κι έμμεσα οικονομικά οφέλη για τον τόπο. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων, η εταιρεία Βίκος βρέθηκε στο πλάι των δρομέων, των εθελοντών και όλων όσων συμμετείχαν στη διοργάνωση, προσφέροντας, αθλητικό εξοπλισμό και προϊόντα Βίκος: το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος, που δροσίζουν και ενυδατώνουν τον οργανισμό «φυσικά» και με «αγάπη», όπως επισημαίνει η εταιρεία. Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα Βίκος Running Team και οι εθελοντές της συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση, στηρίζοντας το αθλητικό γεγονός.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

CSR HELLAS: Η σύνδεση της εκπαίδευσης με τη βιώσιμη ανάπτυξη 

Αναγγελία του βαρόμετρου ESG από την έδρα «Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος» του ALBA Graduate Business School σε συνεργασία με το CSR HELLAS.

Enel Green Power: Πολυδρώμενο για παιδιά και νέους στην Κάρυστο

Η Enel Green Power σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας «Άνεμος» υπό την Αιγίδα του Δήμου Καρύστου, διοργάνωσε παιδικές αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 

TÜV NORD: Απολογισμός εταιρικής υπευθυνότητας και βιωσιμότητας 

Από το 2020 η βιωσιμότητα συγκαταλέγεται στις βασικές αξίες ανάπτυξης του ομίλου, ενώ με το πλάνο “Strategy2025", η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης.

Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας στην Πρόεδρο της ΜΕΒΓΑΛ

H εκτός συνόρων παρουσία της ΜΕΒΓΑΛ, μίας από τις πρώτες εξαγωγικές εταιρείες τροφίμων της Ελλάδας, ξεκίνησε το 1985, με πρώτη χώρα την Ιταλία.