Βίκος: Στήριξε το Ioannina Lake Run 2023

Date:

Share post:

Το Ioannina Lake Run 2023, η κορυφαία δρομική διοργάνωση, επέστρεψε στην καρδιά της Ηπείρου για 17η χρονιά, στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία Βίκος Α.Ε. ήταν παρούσα για ακόμα μία φορά, ως μέγας χορηγός ενός αγαπημένου θεσμού για τους λάτρεις του τρεξίματος.

Το ειδυλλιακό τοπίο της λίμνης Παμβώτιδας φιλοξένησε και πάλι έμπειρους και νέους δρομείς, καθιστώντας το Ioannina Lake Run, όχι μόνο μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, αλλά και μία γιορτή και πόλο έλξης που συνδράμει σημαντικά στην ανάδειξη των Ιωαννίνων ως φθινοπωρινού τουριστικού προορισμού. 

Στο 17ο Ioannina Lake Run έλαβαν χώρα αγώνες 30 χλμ., 10 χλμ., και 5 χλμ. καθώς επίσης και 30 χλμ. Δυναμικό Βάδην. Πολλές παράλληλες αθλητικές δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα πλαισίωσαν τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση. Η εταιρεία Βίκος ήταν εκεί στηρίζοντας το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός, με την παροχή αθλητικού εξοπλισμού αλλά και με τα προϊόντα της, φροντίζοντας για την ενυδάτωση δρομέων, εθελοντών και παρευρισκόμενων. 

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που ενισχύουν το αθλητικό ιδεώδες και στηρίζουν την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, κατοχυρώνοντάς την ως κορυφαίο αθλητικό προορισμό που παρέχει άμεσα και έμμεσα οικονομικά οφέλη για τον τόπο. 

Related articles

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...
Skip to content