Βίκος: Στήριξε Nafplio Castle Run & 40o Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

Date:

Share post:

Για έβδομη συνεχή χρονιά, η Βίκος Α.Ε. συμμετείχε ως χορηγός στην αθλητική διοργάνωση “Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου – Nafplio Castle Run”, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, από τον Δήμο Ναυπλίου, τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΓΕ Αργολίδας και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ του Π.Σ.Α.Τ. 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Βίκος φρόντισε να δροσίσει με τα προϊόντα της τους δρομείς που συμμετείχαν στον Παλαμήδειο Άθλο (Ανάβαση Κάστρου), και στους αγώνες 2.5, 5 και 10 χλμ.

Το Nafplio Castle Run αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις, προσελκύοντας επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από τη διοργάνωση αυτή προβάλλεται η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, προάγοντας ταυτόχρονα την ευεξία και τη φιλοσοφία γύρω από το ευ ζην.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία Βίκος συμμετείχε ως υποστηρικτής στον 40ο Αγώνα Δρόμου Αθήνας 10 χλμ, μία σύμπραξη της εταιρείας All About Running, του Συλλόγου Δρομέων Αθηνών και του Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά. Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην ΦΛΟΓΑ το Σύλλογο Γονέων για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, και ο Βίκος Α.Ε. φρόντισε να κρατά τους δρομείς ενυδατωμένους, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και στον τερματισμό.

Με συνέπεια και αφοσίωση, η εταιρεία Βίκος στηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες και δράσεις που συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, συμμετέχοντας ενεργά σε δράσεις που αναδεικνύουν το πολιτιστικό και αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, σε περιβαλλοντικό και κοινωνικό επίπεδο μπορείτε να δείτε στο water.gr

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content