Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Date:

Share post:

Η Βίκος Α.Ε. βρίσκεται στο πλευρό των καλλιτεχνών του αύριο και στηρίζει την παιδική δημιουργικότητα, συμμετέχοντας στον 10ο παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής, που διοργανώθηκε από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας 19,500 έργα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου επιλεγμένα έργα αλλά και τα έργα των νικητών θα παρουσιαστούν στο κοινό, σε ανοιχτή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων (Πάρκο Ελευθερίας Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας), με τίτλο «Ο Άνθρωπος στο κέντρο». Η έκθεση εντάσσεται στο 1ο Cycladic Kids Festival  που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Παιδιά 4 έως 15 ετών θα συμμετέχουν με ελεύθερο είσοδο σε παραστάσεις θεάτρου και κουκλοθεάτρου, δράσεις μουσικής, χορού και κινηματογράφου, αφηγήσεις, εικαστικά εργαστήρια και επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια το Σάββατο 23/09, 11:00–21:00 και την Κυριακή 24/09, 11:00–18:00!  

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος Α.Ε. θα είναι εκεί, για να ενυδατώσει τους επισκέπτες και τους διαγωνιζόμενους της έκθεσης, στο πιο δημιουργικό σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.

Η δράση της εταιρείας Βίκος εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς ενεργειών «Ο Β-οίκος της ζωής μας», η οποία αγκαλιάζει και προάγει μεταξύ άλλων τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Βίκος Α.Ε. βρίσκεται κοντά στα παιδιά και στον πολιτισμό, αναδεικνύοντας τη σημασία της τέχνης και της προσωπικής έκφρασης, μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες. 

Related articles

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.

Costa Navarino: Μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 80% το 2022

Η μείωση οφείλεται στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές μέσω πιστοποιητικών προέλευσης, τη μείωση χρήσης LPG καθώς και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας / ανά διανυκτέρευση. 

SolidarityNow: Έκθεση για τις 16 Ημέρες Ακτιβισμού κατά της έμφυλης βίας

Το Κέντρο υποστηρίζει ανθρώπους από 80 διαφορετικές χώρες και σκοπός είναι να αποτελέσει κόμβο ευαισθητοποίησης.

ARIEL και Κινητό Πλυντήριο Ρούχων ITHACA δίπλα στους πλυμμηροπαθείς της Θεσσαλίας

Με τη συνεργασία να «μετρά» ήδη 5 χρόνια έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να προσφέρουν πάνω από 184.165 κιλά καθαρών ρούχων, έχοντας εξυπηρετήσει 9.384 άστεγους συνανθρώπους μας.
Skip to content