ΒΕΑΤ: Διαδρομές που μοιράζουν χαμόγελα

Date:

Share post:

Η ΒΕΑΤ, το Νο1 app κλήσης ταξί στην Ελλάδα, για 3η συνεχή χρονιά, συμβάλει με το έργο της, προσφέροντας καθημερινά διαδρομές για τα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Κάθε χρόνο, 5.000 ευρώ προσφέρονται για διαδρομές σε νοσοκομεία, κέντρα ειδικής αγωγής, ψυχοθεραπευτήρια και άλλες υπηρεσίες υγείας που έχουν ανάγκη τα παιδιά.

Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, καθημερινά οδηγοί ταξί, προσφέρουν διαδρομές σε παιδιά που το έχουν ανάγκη μέσω του «ηλεκτρονικού πορτοφολιού» που έχει δημιουργήσει η BEAT στην εφαρμογή για τη συνεργασία της με τον Οργανισμό. Οι ανάγκες των παιδιών είναι ποικίλες και απαραίτητες να υλοποιηθούν στους χρόνους που προβλέπονται από τους αρμόδιους γιατρούς και θεραπευτές. Για τον λόγο αυτό, η BEAT, εντοπίζοντας άμεσα την ανάγκη, προσφέρει από το 2019, κάθε μήνα, δωρεάν διαδρομές για τα παιδιά σε ειδικούς οργανισμούς ή φορείς υγείας στην Αττική, όποτε το έχουν ανάγκη.

Τα παιδικά χαμόγελα είναι εκείνα που μας τροφοδοτούν με δύναμη, ελπίδα και ενισχύουν το εσωτερικό μας κίνητρο για να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην κοινωνία για ένα καλύτερο μέλλον. Μία μικρή πράξη είναι αρκετή για έναν μεγάλο σκοπό.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Alpha Bank: Πρωτοβουλίες για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Συνάντηση του CEO και της CHRO του Ομίλου στο Ηράκλειο της Κρήτης με τη αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση “Women Do Business” με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Upfield Hellas: Συμμαχία για τη μείωση σπατάλης τροφίμων

Με την ένταξή της στη Συμμαχία, η Upfield Hellas στοχεύει να συμβάλλει στην εξάλειψη της σπατάλης τροφίμων, ενός φαινομένου που είναι αρκετά έντονο στη χώρα μας.

ΕlvalHalcor: Συνεργασία με Regeneration και επένδυση στους νέους

Oλοκληρώθηκε η περίοδος συμμετοχής στο «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies».

Pharmathen: Συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουκρανίας

Πρόσφερε απευθείας στην Πρεσβεία της Ουκρανίας υγειονομικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα.