Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ σε κοινή δράση αιμοδοσίας

Date:

Share post:

Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και η Αλευροβιομηχανία ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ πραγματοποίησαν την 5η εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ.  Το μήνυμα της δράσης ήταν: Δίνω αίμα, νοιάζομαι και μοιράζομαι. 

Για την επιτυχή υλοποίηση της πρωτοβουλίας κινητοποιήθηκε η ειδική ομάδα ΗΛΙ.ΔΑ., η Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Εργαζομένων ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ. 

Για μια ακόμα φορά η συμμετοχή εργαζομένων, συνεργατών και φίλων ήταν ιδιαίτερα σημαντική και όλοι μαζί συνεισέφεραν σε έναν καλό σκοπό. Μέσα από την δράση εθελοντικής αιμοδοσίας συγκεντρώθηκαν μονάδες αίματος για να προσφερθούν σε συνανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες της ομάδας ΗΛΙ.ΔΑ είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν τη σημασία της συμβολής τους καθώς το αίμα είναι εξαιρετικά πολύτιμο, δεδομένου ότι προσφέρεται αποκλειστικά από εθελοντές αιμοδότες. 

Όλοι οι αιμοδότες της ομάδας ΗΛΙ.ΔΑ έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών, αποκομίζοντας προνόμια και οφέλη που προσφέρονται σε κάθε αιμοδότη.

Μέσα από το σύνολο των εθελοντικών αιμοδοσιών που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοι της ΗΛΙΟΣ και της ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ προσβλέπουν στην ενίσχυση ενός αποτελεσματικού συστήματος Αιμοδοσίας, το οποίο μπορεί να χαρακτηρίζεται από ευρεία και ενεργό συμμετοχή του υγιούς πληθυσμού στην Ελλάδα.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content