Βράβευση του Πρόεδρου του ΕΚΑΒ Νικόλαου Παπαευσταθίου

Date:

Share post:

Το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» απένειμε στον Nικόλαο Παπαευσταθίου, πρόεδρο του ΕΚΑΒ ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, επισημαίνοντας την αγαστή συνεργασία των δύο φορέων και ιδιαίτερα την πολύτιμη και ουσιαστική υποστήριξη του Προέδρου του ΕΚΑΒ στο έργο του Οργανισμού, στον άξονα της παροχής άμεσης βοήθειας και επείγουσας ιατρικής φροντίδας σε παιδιά και οικογένειες.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νικόλαος Παπαευσταθίου, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο, αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις και την παραδοσιακά πολύπλευρη και διαχρονική συνεργασία τους από το 2007 τότε που ο ίδιος, κατέχοντας τη θέση του Προέδρου του ΕΚΑΒ, είχε υπογράψει το πρώτο μνημόνιο συνεργασίας, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύονται αλλά και να ενισχύονται οι από κοινού δράσεις και συμπράξεις Δημόσιων φορέων και Κοινωνικών θεσμών ή Οργανισμών προς όφελος του δημόσιου αγαθού της υγείας. Παράλληλα ο κ. Παπαευσταθίου διαβεβαίωσε τον κ. Γιαννόπουλο πως τόσο θεσμικά όσο και προσωπικά, παραμένει αρωγός στις προσπάθειες του «Χαμόγελου του παιδιού», εστιάζοντας στη βελτιστοποίηση αλλά και στην ποιοτική ανάπτυξη της συνεργασίας για την απρόσκοπτη παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας αλλά και την ασφαλή διακομιδή των παιδιών και νεογνών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Παπαευσταθίου για την τιμή της επίσκεψής του, δήλωσε:«Η σημερινή βράβευση αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της άριστης σχέσης μας με τον κ. Παπαευσταθίου και της κοινής δέσμευσης μεταξύ του ΕΚΑΒ και του Οργανισμού μας για διαρκή και ανοιχτή επικοινωνία για τη διερεύνηση νέων τρόπων συνεργασίας και την ανάληψη αποτελεσματικών πρωτοβουλιών προς όφελος όλων των παιδιών και των οικογενειών τους με πρόβλημα υγείας. Σε 25 χρόνια δράσης αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί υπηρετούμε τα παιδιά, υπηρετούμε καθημερινά την αξία της ζωής και ειδικότερα αυτές τις κρίσιμες μέρες της πανδημίας υπηρετούμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη να έχουμε στο πλάι μας αρωγούς όπως ο κ. Παπευσταθίου, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην υγεία».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Εθνικός Κλιματικός Νόμος και Ασφάλιση έναντι καταστροφικών Κινδύνων

Σε μια φάση αδιέξοδης ενεργειακής κρίσης -για την άμεση αντιμετώπιση της οποίας στην Ευρώπη φαίνεται να μην υπάρχουν...

Για δεύτερη χρονιά, η ΕΠΕ στηρίζει την Ομάδα Αιγαίου

Σε εννέα νησιά εξετάστηκαν στο πνευμονολογικό ιατρείο συνολικά 290 άτομα, σχεδόν τριπλάσιος αριθμός συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

UNILEVER: Νέες αρχές για την εμπορία τροφίμων σε παιδιά

Η εταιρεία θα σταματήσει την προώθηση και τη διαφήμιση τροφίμων και αναψυκτικών σε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών τόσο στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΝΕΚ LINES: Τριπλή δράση προσφοράς για την ζωή

Εργαζόμενοι της ΑΝΕΚ LINES και κάτοικοι της πόλης επιβεβαίωσαν μέσω της 18ης εθελοντικής αιμοδοσίας ότι λίγα λεπτά από το χρόνο όλων μας αρκεί για να σωθεί μία ζωή.