Βράβευση του Πρόεδρου του ΕΚΑΒ Νικόλαου Παπαευσταθίου

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νικόλαος Παπαευσταθίου πραγματοποίησε την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, επίσκεψη στο νέο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, στην Αγ. Παρασκευή, στο πλαίσιο βράβευσής  του.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» απένειμε στον Nικόλαο Παπαευσταθίου, πρόεδρο του ΕΚΑΒ ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, επισημαίνοντας την αγαστή συνεργασία των δύο φορέων και ιδιαίτερα την πολύτιμη και ουσιαστική υποστήριξη του Προέδρου του ΕΚΑΒ στο έργο του Οργανισμού, στον άξονα της παροχής άμεσης βοήθειας και επείγουσας ιατρικής φροντίδας σε παιδιά και οικογένειες.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νικόλαος Παπαευσταθίου, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο, αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις και την παραδοσιακά πολύπλευρη και διαχρονική συνεργασία τους από το 2007 τότε που ο ίδιος, κατέχοντας τη θέση του Προέδρου του ΕΚΑΒ, είχε υπογράψει το πρώτο μνημόνιο συνεργασίας, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύονται αλλά και να ενισχύονται οι από κοινού δράσεις και συμπράξεις Δημόσιων φορέων και Κοινωνικών θεσμών ή Οργανισμών προς όφελος του δημόσιου αγαθού της υγείας. Παράλληλα ο κ. Παπαευσταθίου διαβεβαίωσε τον κ. Γιαννόπουλο πως τόσο θεσμικά όσο και προσωπικά, παραμένει αρωγός στις προσπάθειες του «Χαμόγελου του παιδιού», εστιάζοντας στη βελτιστοποίηση αλλά και στην ποιοτική ανάπτυξη της συνεργασίας για την απρόσκοπτη παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας αλλά και την ασφαλή διακομιδή των παιδιών και νεογνών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Παπαευσταθίου για την τιμή της επίσκεψής του, δήλωσε:«Η σημερινή βράβευση αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της άριστης σχέσης μας με τον κ. Παπαευσταθίου και της κοινής δέσμευσης μεταξύ του ΕΚΑΒ και του Οργανισμού μας για διαρκή και ανοιχτή επικοινωνία για τη διερεύνηση νέων τρόπων συνεργασίας και την ανάληψη αποτελεσματικών πρωτοβουλιών προς όφελος όλων των παιδιών και των οικογενειών τους με πρόβλημα υγείας. Σε 25 χρόνια δράσης αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί υπηρετούμε τα παιδιά, υπηρετούμε καθημερινά την αξία της ζωής και ειδικότερα αυτές τις κρίσιμες μέρες της πανδημίας υπηρετούμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη να έχουμε στο πλάι μας αρωγούς όπως ο κ. Παπευσταθίου, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην υγεία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!