Βραβείο Βιωσιμότητας για τον Αθ. Πολυχρονόπουλο

Date:

Share post:

Με ακόμα μια σημαντική διάκριση τιμήθηκε ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Polygreen, ο οποίος παρέλαβε το Βραβείο Βιωσιμότητας, στο πλαίσιο των Lloyd’s List-Greek Shipping Awards 2022. Τα βραβεία, τα οποία αποτελούν θεσμό για την ελληνική ναυτιλία, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου για 19η χρονιά, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της εγχώριας ναυτιλιακής βιομηχανίας. 

Κεντρικό αφήγημα της φετινής εκδήλωσης αποτέλεσε η δυναμική, η ανθεκτικότητα και η καινοτομία που διακρίνει την ελληνική ναυτιλιακή δραστηριότητα, εν μέσω των δυσκολιών που έχουν επιφέρει οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η ενεργειακή κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο. 

H βράβευση του Αθανάσιου Πολυχρονόπουλου έρχεται να επισφραγίσει την καινοτόμα δραστηριότητα της Polygreen, που λειτουργεί παράλληλα ως εφαλτήριο για την περιβαλλοντική εξέλιξη της χώρας μέσω της υιοθέτησης του μοντέλου της κυκλικής οικονομίας.

Σε δήλωσή του κατά την απονομή του Βραβείου Βιωσιμότητας, με χορηγό την Lloyd’s Register, ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος ανέφερε: «Οι κοινωνίες καταναλώνουν, και η Polygreen είναι εδώ για να φροντίζει ό,τι δεν χρειαζόμαστε πια. Με έμπνευση από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και το ρητό «Μηδέν Άγαν» των Δελφών, στοχεύουμε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι περιττό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε έναν από την ομάδα της Polygreen, για τη συμβολή του σε αυτό το σημαντικό έργο».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...
Skip to content