Γιορτή παράδοσης σύγχρονου γηπέδου 5×5 στη Β. Εύβοια από τον ΔΕΣΜΟ

Date:

Share post:

Mε μια γιορτή συνδέθηκε η παράδοση του πρώτου μεγάλου έργου του Δεσμού στην Βόρεια Εύβοια. Μόλις 8 μήνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και χάρη στην υποστήριξη δωρητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η ομάδα του Δεσμού παρέδωσε ένα σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 στη Λίμνη Ευβοίας. Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι που έχει αγκαλιάσει η Κοινότητας Λίμνης.

Μετά τον αγιασμό μίλησαν ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης Μαντουδίου, Αγίας Άννας και Λίμνης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λίμνης Γιάννης Τριανταφύλλου, ευχαριστώντας το Δεσμό και όλους όσοι προσέφεραν για την ανακατασκευή του γηπέδου 5Χ5. Τέλος χαιρέτησε και η Πρόεδρος του Δεσμού Αλέξια Κατσαούνη. Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι των ομάδων εθελοντών δασοπυροσβεστών Λίμνης και Προκοπίου, οι κάτοικοι της κοινότητας Λίμνης, καθώς και τα περισσότερα παιδιά της κοινότητας. 

Στους φιλικούς αγώνες που διοργανώθηκαν, κατά τη διάρκεια της γιορτής παράδοσης, ήταν εμφανείς ο ενθουσιασμός, η θετική ενέργεια και η ζωντάνια που έχει χαρίσει το γήπεδο σε όλη την κοινότητα. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, καθημερινά μικροί και μεγάλοι “διεκδικούν”  τη θέση τους στο γήπεδο και τη συμμετοχή στο παιχνίδι. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της Eleven Campaign, του UEFA Foundation for Children, η οποία προσέφερε ειδικά κουτιά διεξαγωγής αγώνων και της Adidas, η οποία δώρισε 20 μπάλες. Επιπλέον, οι εταιρείες Όλυμπος και Μπισκότα Παπαδοπούλου, προσέφεραν δροσιά και ενέργεια στους μικρούς αθλητές και στους προσκεκλημένους.

Ο τοίχος 17 μέτρων στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Λίμνης Ευβοίας μετετράπη σε έργο τέχνης, χάρις στο ζωγράφο και συντηρητή έργων τέχνης, Κωστή Βήχο.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Ν.Δασκαλαντωνάκης: Τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε συνέχεια της διαχρονικής προσφοράς του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειάς του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.