Δίρφυς: Διάκριση του Διευθύνοντος Συμβούλου

Date:

Share post:

Στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση Manager of the Year 2022 βραβεύτηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δίρφυς ΑΕ, Νικόλαος Σέρρας, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η συγκεκριμένη βράβευση είναι ιδιαίτερα τιμητική, με δεδομένο ότι είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας επιτροπής 42 καταξιωμένων στελεχών της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο πρόεδρος της εταιρίας εμφιάλωσης νερού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Finance & Accounting Manager of the Year 2022, για την επιτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, η Δίρφυς ΑΕ, μετά την εξαγορά του 51,00% των μετοχών αυτής από τον Σέρρα Νικόλαο το 2016, κατόρθωσε να μειώσει σε ικανοποιητικό βαθμό τον υψηλό δανεισμό και κυρίως τον λόγο του δανεισμού προς τον κύκλο εργασιών, προχώρησε σε συμφωνία με τις τράπεζες μεταφέροντας όλες τις δανειακές συμβάσεις στην κανονική διαχείριση, κατέγραψε βελτίωση σε όλους τους οικονομικούς δείκτες, προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 3,0 εκατ. ευρώ αύξησης της παραγωγικής της ικανότητας ενώ στο τέλος του 2022 αναμένεται να εμφανίσει ανάπτυξη 30%, με την συνολική ανάπτυξη -από το 2016- να αγγίζει το 90%. 

Στη διοργάνωση συμμετείχαν και βραβεύτηκαν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας υποδεικνύοντας το κύρος του θεσμού, αλλά και το απαιτητικό έργο της κριτικής επιτροπής του Manager of the Year 2022.  

Ο Νικόλαος Σέρρας κατά την απονομή του βραβείου δήλωσε: «Η εταιρεία πορεύτηκε τα τελευταία δύσκολα χρόνια προσηλωμένη στο επιχειρηματικό της σχέδιο. Τα οικονομικά μας αποτελέσματα, οι επενδύσεις σε πάγιο εξοπλισμό που μόλις ολοκληρώθηκαν, οι καλές σχέσεις με όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αλλά και η είσοδος στην μετοχική σύνθεση της Δίρφυς, ως στρατηγικού επενδυτή, της πιο επιτυχημένης βιομηχανίας παραγωγής αναψυκτικών στην Ελλάδα, της Λουξ-Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ μας δίνουν της αισιοδοξία να σχεδιάσουμε το όραμα μας για την εταιρεία». 

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.