ΔΕΛΤΑ: Με απλές πράξεις μεγάλης αξίας στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Date:

Share post:

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (1η Ιουνίου) αλλά και τα 70 χρόνια παρουσίας της στην χώρα μας, η Δέλτα υπενθυμίζει ότι «είμαστε φτιαγμένοι από γάλα» στηρίζοντας για μια ακόμα φορά το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τα καταστήματα Σκλαβενίτη στο πλαίσιο του προγράμματος «Απλές Πράξεις Μεγάλης Αξίας».

Συγκεκριμένα από 26 Μαΐου έως 8 Ιουνίου, με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων ΔΕΛΤΑ αποκλειστικά από τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην κάλυψη των ετήσιων αναγκών φρέσκου γάλακτος  των παιδιών που ζουν στις δομές του «Χαμόγελου του Παιδιού».   

Η ουσιαστική αυτή ενέργεια προσφοράς, αποτελεί μέρος της μεγάλης δράσης της ΔΕΛΤΑ «Φροντίδα και Χαμόγελα», για τη στήριξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας, στο πλαίσιο του διευρυμένου Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, με στόχο την ενίσχυση της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ όρισε την 1η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος για να υπενθυμίσει την τεράστια αξία που έχει το γάλα για την υγεία, την ανάπτυξη και την περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου πληθυσμού. 

Διαχρονικά, η ΔΕΛΤΑ στέκεται  με ευαισθησία στο πλάι συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη προσφέροντας τρόφιμα και υλοποιώντας δράσεις, που αποδεικνύουν την ανθρωποκεντρική της αντίληψη.  

Εδώ και 70 χρόνια, η ΔΕΛΤΑ συμπορεύεται με την ελληνική οικογένεια «αναθρέφοντας» γενιές με το γάλα της και στηρίζοντας με ενέργειες συνεισφοράς και αλληλεγγύης, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.  Μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, η ελπίδα και το «μέλλον» μας, που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα για να «χτίσουν» γερούς οργανισμούς. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content