ΔΕΛΤΑ: Με απλές πράξεις μεγάλης αξίας στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Date:

Share post:

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (1η Ιουνίου) αλλά και τα 70 χρόνια παρουσίας της στην χώρα μας, η Δέλτα υπενθυμίζει ότι «είμαστε φτιαγμένοι από γάλα» στηρίζοντας για μια ακόμα φορά το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τα καταστήματα Σκλαβενίτη στο πλαίσιο του προγράμματος «Απλές Πράξεις Μεγάλης Αξίας».

Συγκεκριμένα από 26 Μαΐου έως 8 Ιουνίου, με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων ΔΕΛΤΑ αποκλειστικά από τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην κάλυψη των ετήσιων αναγκών φρέσκου γάλακτος  των παιδιών που ζουν στις δομές του «Χαμόγελου του Παιδιού».   

Η ουσιαστική αυτή ενέργεια προσφοράς, αποτελεί μέρος της μεγάλης δράσης της ΔΕΛΤΑ «Φροντίδα και Χαμόγελα», για τη στήριξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας, στο πλαίσιο του διευρυμένου Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, με στόχο την ενίσχυση της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ όρισε την 1η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος για να υπενθυμίσει την τεράστια αξία που έχει το γάλα για την υγεία, την ανάπτυξη και την περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου πληθυσμού. 

Διαχρονικά, η ΔΕΛΤΑ στέκεται  με ευαισθησία στο πλάι συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη προσφέροντας τρόφιμα και υλοποιώντας δράσεις, που αποδεικνύουν την ανθρωποκεντρική της αντίληψη.  

Εδώ και 70 χρόνια, η ΔΕΛΤΑ συμπορεύεται με την ελληνική οικογένεια «αναθρέφοντας» γενιές με το γάλα της και στηρίζοντας με ενέργειες συνεισφοράς και αλληλεγγύης, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.  Μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, η ελπίδα και το «μέλλον» μας, που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα για να «χτίσουν» γερούς οργανισμούς. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».