Δεντροφύτευση σε Αττική και Εύβοια με την υποστήριξη της KPMG

Date:

Share post:

Σε συνεργασία με την ΜΚΟ WE4ALL, στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική ανάκαμψη της περιοχής, η KPMG διοργάνωσε την Παρασκευή 5 Μαΐου δεντροφύτευση στον Υμηττό με τα στελέχη της εταιρείας, ενώ συνολικά ενίσχυσε με 1.000 δέντρα την αναδάσωση της Αττικής και της Β. Εύβοιας. 

Η δράση αυτή αποτελεί μια από τις δεσμεύσεις της KPMG για την στήριξη των πληττόμενων περιοχών από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, προκειμένου να συμβάλει άμεσα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν στην Εύβοια και την Αττική. Έπειτα από τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών τριών δημοτικών σχολείων των Ροβιών, του Πευκίου και της Λίμνης στην Εύβοια σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου και της προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας στην Εύβοια σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδαίων, η αναδάσωση με την We4All ολοκλήρωσε την πρωτοβουλία για την ανακούφιση των κατοίκων των περιοχών. 

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG δήλωσε σχετικά «Η συγκυρία των πυρκαγιών το καλοκαίρι που μας πέρασε, μας συγκλόνισε όλους. Οι άνθρωποι της KPMG ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και έκαναν για άλλη μια φορά πράξη της Αξίες της. Ελπίζουμε ότι με την προσφορά μας αυτή βάζουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται παγκοσμίως για την προστασία του περιβάλλοντος για εμάς και τις επόμενες γενιές».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Ν.Δασκαλαντωνάκης: Τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε συνέχεια της διαχρονικής προσφοράς του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειάς του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.