Διάκριση της V+O για το Zero Drop στο θεσμό IPRA Golden World Awards

Date:

Share post:

Τρία νέα χρυσά βραβεία στο Διεθνή Θεσμό IPRA Golden World Awards (GWA) απονεμήθηκαν στην V+O, που διακρίθηκε μεταξύ άλλων και για τη συνεισφορά της στο project Zero Drop της Coca-Cola Hellas.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης που διοργανώθηκε αυτή τη χρονιά στην Βαρκελώνη, η V+O διακρίθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά, λαμβάνοντας 3 χρυσά βραβεία στις κατηγορίες: New Service Launch, Environmental και Event Management, ξεχωρίζοντας για τη στρατηγική, τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα με μετρήσιμα KPIs.

Συμπληρώνει έτσι 12 συνολικά, αποτελώντας την πιο πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία επικοινωνίας στο Διεθνή θεσμό των IPRA. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι χρυσές διακρίσεις IPRA Golden World Award for Excellence (GWA) που απέσπασε η V+O αφορούν στο project Zero Drop: An Efficient Water Protection Program της Coca-Cola Hellas στην κατηγορία «Environmental», στο project Mastercard’s Culinary Initiatives in Greece στην κατηγορία «New Service Launch», καθώς και στο στρατηγικό σχεδιασμό και τη διοργάνωση του λανσαρίσματος του Caffe Vergnano στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την Unlimited Creativity, το δημιουργικό agency του ομίλου V+O, στην κατηγορία «Event Management». 

Στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης και της τελετής απονομής οι επαγγελματίες του χώρου και τα μέλη των μεγαλύτερων δικτύων επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν δια ζώσης και να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις για τον κλάδο, καθώς και να γιορτάσουν την επιτυχία των σύνθετων και στρατηγικών τους project . 

Η Χριστίνα Φατούρου, General Manager της V+O Communication δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για τη νέα μας τριπλή διεθνή αναγνώριση, από έναν τόσο καταξιωμένο θεσμό. Ένα τεράστιο μπράβο αξίζει σε όλες τις ομάδες μας για τη εξαίρετη δουλειά, την αποτελεσματικότητα και δημιουργικότητα των project που διακρίθηκαν. Η άρτια σύλληψη και εκτέλεση στάθηκαν αφορμή ώστε 3 ελληνικά έργα να  ξεχωρίσουν φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο στον πλέον σημαντικό θεσμό της αγοράς επικοινωνίας. Με το ίδιο πάθος, δημιουργικότητα, ομαδικότητα και αφοσίωση θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε ψηλά, υλοποιώντας έργα που δημιουργούν καθημερινά αξία για τους πελάτες μας και επιβραβεύουν τις προσπάθειες των ομάδων μας».

Related articles

Η MYTILINEOS στους ESG Leaders του δείκτη MSCI

Η σημαντική αυτή επίδοση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδο, για πρώτη φορά, της MYTILINEOS στον δείκτη MSCI.

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.

Costa Navarino: Μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 80% το 2022

Η μείωση οφείλεται στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές μέσω πιστοποιητικών προέλευσης, τη μείωση χρήσης LPG καθώς και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας / ανά διανυκτέρευση. 
Skip to content