Διακρίσεις για την Loulis Food Ingredients στα Green Brand Awards 2023

Date:

Share post:

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, στο House Marriott Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Green Brand Awards 2023. Η Loulis Food Ingredients παρέλαβε gold & platinum βραβεία για το brand της Μύλοι Λούλη στην κατηγορία «Green F&B Ingredients» για τα Επαγγελματικά Βιολογικά Άλευρα.

Η εταιρεία διαθέτει έναν ιδιόκτητο, πρότυπο βιολογικό μύλο από το 2010, που αποτελεί τον πρώτο στα Βαλκάνια και μοναδικό πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα βιολογικό μύλο στην Ελλάδα. Επενδύει σταθερά στη σύγχρονη τεχνολογία έχοντας θέσει ως στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και μια φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία σε όλες τις μονάδες παραγωγής της. 

Εφαρμόζει πρακτικές που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη περιβαλλοντική προστασία και τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας, ενώ πρωταρχικό μέλημα της Loulis Food Ingredients είναι να προσφέρει προϊόντα και πρώτες ύλες που δίνουν αξία στην ανθρώπινη διατροφή.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content