Διακρίσεις για τους ανθρώπους της ΑΒ Βασιλόπουλος

Date:

Share post:

H ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές τόσο των πελατών της όσο και των ανθρώπων της, των μελών της «ΑΒητικής» της οικογένειας. 

Συστηματικός στόχος είναι η διαμόρφωση κουλτούρας προσανατολισμένης στην ανάπτυξη και εξέλιξη, σε ένα περιβάλλον που καλλιεργεί το Ευ ζην και την υιοθέτηση συνηθειών που προάγουν την υγεία και ευημερία όλων, καθώς και η δημιουργία ενός συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος που αναδεικνύει τη μοναδικότητα και σέβεται τη διαφορετικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, η διάκρισή της με Bronze Βραβείο στα HR Awards 2022 στην κατηγορία Best Internal Use of Academies, επιβεβαιώνει, σύμφωνα με την εταιρεία, πως σέβεται τους ανθρώπους της και δρα προς όφελός τους. Συγκεκριμένα, ξεχώρισε για την «Ακαδημία Κουλτούρας της ΑΒ Βασιλόπουλος» η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει υλοποιηθεί στην ιστορία της ΑΒ Βασιλόπουλος. Σκοπός της είναι να «ζωντανεύει» αφηρημένες έννοιες, διατηρώντας την ίδια στιγμή τον εκπαιδευτικό πήχη ψηλά με τη δύναμη της τεχνολογίας και των σύγχρονων εργαλείων εκπαίδευσης, όπως webinars, e-Learning μαθήματα και πακέτα ενίσχυσης γνώσης. Πρόσφατα, μάλιστα, ολοκληρώθηκε το έργο επαναπροσδιορισμού της κουλτούρας, με τη συμμετοχή των ίδιων των ανθρώπων της ΑΒ Βασιλόπουλος. Μία κουλτούρα που επενδύει στη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος σε 4 πυλώνες: Ηγεσία, Πελατοκεντρικότητα, Ομαδικότητα και Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη.

Επιπλέον, η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι η μόνη εταιρία που έλαβε τιμητική διάκριση από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας ως η εταιρεία με τις περισσότερες συμμετοχές εργαζομένων, διαχρονικά, στις διοργανώσεις του Οργανισμού. Συμμετέχοντας για μια δεκαετία στους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, στηρίζει όλες τις δράσεις που ενσωματώνουν την άθληση στην καθημερινότητα των εργαζόμενων της, φροντίζοντας την υγεία, την ευεξία και την ισορροπία τους με το πρόγραμμα Ευ (ΑΒ) ζην, πρόγραμμα εστιασμένο σε όλες τις διαστάσεις της υγείας και της θετικότητας. Μέσω των συγκεκριμένων αγώνων παρέχεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους, να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη ετήσια εταιρική αθλητική συνάντηση.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ΖΑΓΟΡΙ & Green Cola στηρίζουνστήριξαν ημερίδα του Α.Ο.Ωκεανός

Στο “International Swim Meet OKEANOS 2023’’ συμμετείχαν κολυμβητικά σωματεία, προπονητές και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Το «προΣfEEρουμε» στην Αλεξανδρούπολη με δωρεά καρδιογράφου και Rapid Tests

Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε», που αποτελεί κοινό όραμα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ξεκίνησε στα τέλη του 2016.

Praktiker Hellas: Δράσεις προσφοράς σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Praktiker έχει ήδη συστήσει στο ευρύ κοινό το πρόγραμμα προσβασιμότητας και συμπερίληψης «Σπίτι Ανοιχτό» με το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις δομές της, φυσικές και ψηφιακές.

ΕΥ Ελλάδος: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2022

Η Έκθεση έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα GRI Standards 2021 και αποτυπώνει την επίδραση της λειτουργίας της εταιρείας στην Οικονομία, το Περιβάλλον και τους Ανθρώπους.