“Δρόμος Μνήμης”  των σφαγών της Χίου

Date:

Share post:

Το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος είχε την χαρά και την τιμή να αποτελέσει χορηγό στον “Δρόμο Μνήμης”, που ταξίδεψε σε όλα τα χωρία, αποδίδοντας φόρο τιμής στους σφαγιασθέντες Χιώτες. Την διοργάνωση, η οποία αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους μέσα σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας, τίμησαν με τη συμμετοχή τους στον αγώνα κορυφαίοι αθλητές. Την Κυριακή 25/09/22 στην τελετή λήξης παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος η κα. Τατιάνα Τσαρδάκα και παρέλαβε το ενθύμιο για την συνεισφορά μας στις εκδηλώσεις μνήμης. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση.

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.