Δωρεά Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού από την Angelini Pharma Hellas 

Date:

Share post:

Η Angelini Pharma Hellas πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συνεχίζει να συμβάλει στην ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται. Έτσι και φέτος, με αφορμή την ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού της εταιρείας, προχώρησε στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού προς τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση PRAKSIS, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών της. 

Συγκεκριμένα, ο προσφερόμενος εξοπλισμός που περιλαμβάνει Η/Υ, laptop, εκτυπωτές και ipads, θα διατεθεί για τη στήριξη των Κέντρων Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων Αθήνας και Πειραιά, στο Community Centre της PRAKSIS στην Αθήνα, στις Κινητές Ιατρικές Μονάδες αλλά και στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης για την κάλυψη των αναγκών στους εξυπηρετούμενους πληθυσμούς.

H Ανεξάρτητη Ανθρωπιστική Οργάνωση PRAKSIS, ευχαρίστησε με επιστολή της την Angelini Pharma Hellas για την ευαισθησία και την πολύτιμη αρωγή και στήριξή της στα προγράμματα της και ανέφερε ότι η υλική αλλά και ηθική υποστήριξη των δωρητών της είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίζει το έργο της, προσφέροντας σε συνανθρώπους μας αυτά που πολλές φορές θεωρούμε αυτονόητα, αλλά για πολλούς πια έχουν γίνει πολυτέλεια. Στόχος της PRAKSIS είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού ευπαθών κοινωνικά ομάδων και η υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

Η επιλογή του οργανισμού για τη  δωρεά του εν λόγω εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από τους εργαζομένους της εταιρείας, στο πλαίσιο μιας εσωτερικής διαδικτυακής CSR δράσης –με τη μορφή ομαδικού παιχνιδιού-  που στόχο είχε την ανάδειξη των αξιών και της κουλτούρας της Angelini Pharma σε επίπεδο Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, αλλά και τη συνεργασία,  την παρότρυνση και ενθάρρυνση του ανθρωπίνου δυναμικού για ενεργό συμμετοχή. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».