Δωρεά 10.000 ευρώ από την Hellas Direct στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών

Date:

Share post:

Σε δωρεά ύψους 10.000 ευρώ προχωρά η ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct προς τον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας, συμβάλλοντας έτσι στην αγορά ενός πυροσβεστικού οχήματος. 

Μετά τη συνδρομή της, τον Αύγουστο, σε είδη πρώτης ανάγκης, την ώρα που η φωτιά στη Βαρυμπόμπη ήταν σε εξέλιξη, η Hellas Direct παραμένει στο πλευρό των ανθρώπων που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή με όλες τους τις δυνάμεις.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της φωτιάς, την πυροπροστασία και την προστασία του περιβάλλοντος, η Hellas Direct προσφέρει στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας το ποσό των 10.000 ευρώ ως ενίσχυση στις δράσεις του. Ήδη ο ΣΕΑΔ παρήγγειλε και περιμένει να παραλάβει το πυροσβεστικό όχημα. 

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η απόφαση να δράσεις, τα υπόλοιπα είναι απλώς επιμονή… Και πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε τους καιρούς στο μέλλον να είναι καλύτεροι από όλες αυτές τις τραγωδίες που ζήσαμε στο παρελθόν και οι οποίες πρέπει να μας διδάξουν ότι είναι ανάγκη να κάνουμε ό,τι μας αναλογεί για να μην τις ξαναζήσουμε ποτέ. Σε αυτό μας το όνειρο, ευχαριστούμε την Hellas Direct που στάθηκε εξαρχής δίπλα μας, άξιος συμπαραστάτης της υλοποίησής του» δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας Νικόλαος Κατσιμπέρης.

«Το περασμένο καλοκαίρι έτρεξαν από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς δίνοντας δύσκολη μάχη. Βρεθήκαμε κι εμείς κοντά τους, θυμάμαι την κούραση αλλά και την αποφασιστικότητά τους. Μας είχαν υποδεχθεί συγκινημένοι, με συγκίνηση κι εμείς δείχνουμε σήμερα για ακόμα μια φορά την ευγνωμοσύνη μας» τόνισε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct Αλέξης Πανταζής.  

«Είναι χαρά και τιμή μας να είμαστε έμπρακτα δίπλα σε ανθρώπους που δεν περιμένουν την αλλαγή να συμβεί αλλά γίνονται κινητήρια δύναμη και μέρος της» δήλωσε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct Αιμίλιος Μάρκου. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content