Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Date:

Share post:

Η εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας Philosofish προχώρησε στην παραγγελία δύο υβριδικής τεχνολογίας φορτηγίδων για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς και διανομής των ζωοτροφών της, με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της. 

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου και περιλαμβάνουν υβριδικές μπαταρίες, που αποτελούν μια αξιόπιστη, φιλική προς το περιβάλλον και χαμηλής στάθμης θορύβου, ενεργειακή λύση. 

Σκοπός της Philosofish είναι να αποκτήσει απομακρυσμένο έλεγχο της σίτισης των ψαριών με τη βοήθεια ψηφιακών λύσεων και να συνεχίσει να εξελίσσει ακόμα περισσότερο την προσφορά της, επενδύοντας συνεχώς στην υψηλή ποιότητα των ψαριών της, που προέρχονται από τους 4 υπερσύγχρονους ιχθυογεννητικούς σταθμούς. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται μάλιστα πολύ κοντά στα 27 ιχθυοτροφεία της διασφαλίζοντας τη φρεσκάδα των ψαριών της, τα οποία θρέφονται με υψηλής ποιότητας τροφές, που εγγυόνται ένα προϊόν άριστης ποιότητας. Παράλληλα, η Philosofish εφαρμόζει ολοκληρωμένο καθετοποιημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας, που αφορά όλη την αλυσίδα της παραγωγής από τους ιχθυογεννητικούς σταθμούς έως τα συσκευαστήρια.

Η Philosofish αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο ιχθυοκαλλιεργητή της Μεσογείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον πέμπτο μεγαλύτερο διεθνώς. Διοχετεύει τα προϊόντα της σε πάνω από 26 αγορές παγκοσμίως, η παραγωγή της αγγίζει τους 20.000 τόνους ετησίως και ο τζίρος της τα 100 εκατ. ευρώ. Ακόμα, απασχολεί πάνω από 550 εργαζομένους, που διαθέτουν εμπειρία στις ηγέτιδες αγορές του κλάδου όπως είναι αυτές της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Το όραμα της Philosofish είναι να προσφέρει σε όλη την Ευρώπη τα πιο φρέσκα ψάρια, που προέρχονται από μεθόδους βιώσιμης εκτροφής μέσα στα κρυστάλλινα, καθαρά νερά της Μεσογείου. Μέρος της φιλοσοφίας της είναι η αρμονική συνύπαρξη με τη φύση για τη διατήρηση ενός υγειούς υδάτινου περιβάλλοντος που θα προσφέρει στους καταναλωτές ένα υψηλού επιπέδου προϊόν. 

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content