ΕΕΣ: Μνημόνιο συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης με το Δήμο Νέας Σμύρνης

Date:

Share post:

Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Νέα Σμύρνη), ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, και ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης προχώρησαν στη σύναψη μνημονίου συνεργασίας, επισφραγίζοντας και επεκτείνοντας την εξαιρετική συνεργασία που υφίσταται μεταξύ Ε.Ε.Σ. και Δήμου Ν. Σμύρνης, επί σειρά ετών. 

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, πριν την έναρξη της λαμπρής εορταστικής εκδήλωσης του Ε.Ε.Σ. για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, παρουσία πεντακοσίων και πλέον θεατών, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης με στόχο την από κοινού δραστηριοποίησή τους στους τομείς της εκπαίδευσης, της ενημέρωσης του κοινού, της προώθησης της αρχής του εθελοντισμού στους πολίτες, της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και της συνεργασίας σε δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου. 

Παράλληλα, ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, απένειμε τιμητικές πλακέτες τόσο στον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη όσο και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Μιχάλη Χρηστάκη, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης  της διαρκούς υποστήριξης που παρέχουν στο έργο και τις δράσεις του Ε.Ε.Σ.. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ΖΑΓΟΡΙ & Green Cola στηρίζουνστήριξαν ημερίδα του Α.Ο.Ωκεανός

Στο “International Swim Meet OKEANOS 2023’’ συμμετείχαν κολυμβητικά σωματεία, προπονητές και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Το «προΣfEEρουμε» στην Αλεξανδρούπολη με δωρεά καρδιογράφου και Rapid Tests

Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε», που αποτελεί κοινό όραμα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ξεκίνησε στα τέλη του 2016.

Praktiker Hellas: Δράσεις προσφοράς σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Praktiker έχει ήδη συστήσει στο ευρύ κοινό το πρόγραμμα προσβασιμότητας και συμπερίληψης «Σπίτι Ανοιχτό» με το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις δομές της, φυσικές και ψηφιακές.

ΕΥ Ελλάδος: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2022

Η Έκθεση έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα GRI Standards 2021 και αποτυπώνει την επίδραση της λειτουργίας της εταιρείας στην Οικονομία, το Περιβάλλον και τους Ανθρώπους.