ΕΕΣ: Νέος πρόεδρος Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά ο Μ.Κωνσταντινίδης

Date:

Share post:

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 συνήλθε σε συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Περιφερειακό Συμβούλιο του περιφερειακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πειραιά μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος Μάνου Κωνσταντινίδη, για την συγκρότηση σε σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 29 Μαίου 2022 .

Μετά από διαλογική συζήτηση- ανταλλαγή απόψεων και κατόπιν διενέργειας ψηφοφορίας οι 9 ( εννέα) θέσεις αποδώθησαν στους :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΝΑΝΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΣΕΝΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ :ΣΥΡΙΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΜΕΛΗ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΠΟΥΡΜΠΗ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΣΑΡΡΗΣ ΗΛΙΑΣ και ΨΑΡΑ ΕΛΕΝΗ 

Ο νεοκλεγείς πρόεδρος Μάνος Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε και συνεχάρει όλα τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου από τα οποία ζήτησε συλλογικότητα, σύμπνοια, δημιουργικότητα, ποιοτική και καινοτόμο αναβάθμιση και αναμόρφωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον Πειραιά.

Επίσης προέτρεψε για ένα πλαίσιο δράσης, προκειμένου να σφυρηλατηθεί και να οικοδομηθεί με υπευθυνότητα και σταθερότητα το ανθρωπιστικό, κοινωνικό, αποτελεσματικό και διαφανές προφίλ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον Πειραιά .

Τέλος, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, απεφασίσθει ομόφωνα η πλήρης ταύτιση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου με τους στόχους και επιτελικούς σκοπούς του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,ώστε να υπάρξει η κοινωνική ευδαιμονία, η κοινωνική ομαλότητα και η πραγμάτωση των αξιών του ερυθροσταυρικού κινήματος.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content