ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

Date:

Share post:

Η εταιρεία Loulis Food Ingredients απέδειξε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό και αλληλέγγυο προφίλ της, αποστέλλοντας ένα κοντέινερ με 20 τόνους αλεύρι στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ.), με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία. 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέδωσε την Τετάρτη (1/3) στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία και εν συνεχεία να διανεμηθούν άμεσα από την Τουρκική και Συριακή Αραβική Ερυθρά Ημισέληνο αντίστοιχα στις οικογένειες που έχουν τεράστια ανάγκη.  

Σημειώνεται ότι οι πρώτοι τόνοι από την εν λόγω δωρεά θα συμπεριληφθούν στην 3η αποστολή του Ε.Ε.Σ. στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας, η οποία θα εκκινήσει το δύσκολο ταξίδι της την Παρασκευή (10/3) από τις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. στον Κολωνό (Άστρους 111-113).

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content