ΕΕΣ: Τελετή Απονομής Βραβείων για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Date:

Share post:

Στο κατάμεστο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, το βράδυ του Σαββάτου (2/7), πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων στους μαθητές που συμμετείχαν στους τρεις νεανικούς πανελλαδικούς διαγωνισμούς που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ), στέλνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για μία υγιή νεολαία προς πάσα κατεύθυνση. Στην εκδήλωση παρευρέθη, ως εκπρόσωπος  του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χαζηδάκης, η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης, ο Πρόεδρος  του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Σκούμας και πολλοί εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έδωσε τη δυνατότητα σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να απασχοληθούν δημιουργικά και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους (δοκίμιο, ζωγραφική, κατασκευές), γνωρίζοντας παράλληλα τις υπέρτατες αξίες του ανθρωπισμού, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και του ευ αγωνίζεσθαι.  

Δείτε εδώ βίντεο από την εκδήλωση του Ε.Ε.Σ: https://youtu.be/PDUr6z8zkCU

Παράλληλα με τις βραβεύσεις, το κοινό, ταξίδεψε με τα τραγούδια του Μουσικού Συνόλου Νέων του Ε.Ε.Σ. αλλά και την εξαιρετική ερμηνεία της Εύας Τσάχρα. Σημειώνεται ότι στην είσοδο του Ζαππείου υπήρξε έκθεση με τα έργα ζωγραφικής και κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά που δημιούργησαν τα παιδιά.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Ν.Δασκαλαντωνάκης: Τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε συνέχεια της διαχρονικής προσφοράς του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειάς του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.