ΕΕΣ: 22.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό στο Βόλο

Date:

Share post:

22.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό έφτασαν με όχημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού χθες στον Βόλο από την Αθήνα, προς ενίσχυση των πολιτών που έχουν πληγεί από την καταστροφική κακοκαιρία Daniel. 

Οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Βόλου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού άρχισαν τη διανομή τους στον κόσμο της πόλης που έχει μείνει χωρίς νερό λόγω των συνεχών διακοπών υδροδότησης που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content