Εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες επιχειρούν στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 

Date:

Share post:

Στο Σαράντη Βοιωτίας, όπου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σήμερα το πρωί, επιχειρούν αυτή την ώρα εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες από Αθήνα και τα Περιφερειακά Τμήματα Λιβαδειάς και Θήβας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. συνδράμουν το δύσκολο έργο της κατάσβεσης, ενώ παράλληλα προσφέρουν Πρώτες Βοήθειες σε πυροσβέστες και πολίτες που  αντιμετωπίζουν ελαφρά εγκαύματα, δακρύρροιες, δύσπνοιες από τη συνεχή τη μάχη με τις φλόγες. Ταυτόχρονα, πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες για τον εντοπισμό κατοίκων ή οικόσιτων ζώων που δεν έχουν απομακρυνθεί από τις πυρόπληκτες ζώνες.

Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. θα συνεχίσουν να επιχειρούν στην περιοχή, βρισκόμενοι σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με τις Άρχες, έως ότι αυτό κριθεί αναγκαίο.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content