Εθνική Ασφαλιστική: Παράδοση της επιταγής του No Finish Line Athens στο «Μαζί για το Παιδί»

Date:

Share post:

Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» παραδόθηκε η επιταγή των 29.543 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τα χιλιόμετρα που κάλυψαν οι χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν στο 7ο No Finish Line Athens, τον Μάϊο, στο ΟΑΚΑ.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, κατά την παραλαβή της επιταγής, το ποσό θα διατεθεί για την στήριξη των ευάλωτων μονογονεϊκών οικογενειών που έχουν μικρά παιδιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρος Κούβελος και η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη.

Η   Εθνική Ασφαλιστική που, για έβδομη συνεχή χρονιά, υπήρξε ο Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens, εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Moxy Athens City», από τις κ.κ. Χρυσούλα Αθανασοπούλου, Διευθύντρια Marketing & Διαφήμισης, Μαρία Κόρακα, Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και στελέχη των δύο μονάδων που υποστηρίζουν κάθε χρόνο την προετοιμασία και διεξαγωγή της διοργάνωσης.
«Για εμάς, στην Εθνική Ασφαλιστική, είναι χαρά και τιμή η συμμετοχή σε αυτή την διοργάνωση. Καθώς οι ανάγκες ευάλωτων ομάδων συνανθρώπων μας, δυστυχώς, δεν τελειώνουν, θεωρούμε υποχρέωσή μας την κοινωνική συνεισφορά και, από την πρώτη διεξαγωγή του αγώνα, οι άνθρωποί μας είναι πάντα εκεί, σε μεγάλες ομάδες, για να ″γράφουν″ χιλιόμετρα και να ενισχύουν το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δήλωσε η Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης, οι δρομείς και οι ομάδες που κάλυψαν τα περισσότερα χιλιόμετρα, ανά κατηγορία, στο 7ο Νο Finish Line Athens.
Η Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτιδα δύναμη της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην υποστήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

Related articles

SANITAS και ΑΒ Βασιλόπουλος: Κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού

Oι εθελοντές καθάρισαν όλη την έκταση του πάρκου, απομακρύνοντας περίπου 6.900 λίτρα απορριμμάτων, εκ των οποίων τα 2.200 λίτρα οδηγήθηκαν προς την ανακύκλωση.

Η MYTILINEOS στους ESG Leaders του δείκτη MSCI

Η σημαντική αυτή επίδοση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδο, για πρώτη φορά, της MYTILINEOS στον δείκτη MSCI.

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.
Skip to content