Εορταστική πρωτοβουλία για καλό σκοπό από Wolt & Wolt Market

Date:

Share post:

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Wolt και το Wolt Market αναλαμβάνουν δράση και ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινωνικούς φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στην κάλυψη βασικών αναγκών συνανθρώπων μας. Έχοντας ως στόχο την υποστήριξη οικογενειών και ατόμων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, η Wolt και το Wolt Market, με ανακοίνωση τους, μας καλούν να προσφέρουμε το ποσό της προτίμησης μας (από 5 έως 50 ευρώ), μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής, ενώ ταυτόχρονα, από την πλευρά τους, προσφέρουν επιπλέον τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ως δωρεά σε έναν από τους παρακάτω φορείς: 

Η ενέργεια θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου και με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον εκάστοτε φορέα. Στη συνέχεια, όλα τα προϊόντα θα παραδοθούν στους φορείς για να προσφερθούν απευθείας στους ωφελούμενους τους, ενισχύοντας το πλέγμα κοινωνικής προστασίας στις τοπικές κοινωνίες. Από πλευράς τους, η Wolt και το Wolt Market θα προσφέρουν επιπλέον τρόφιμα, προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής ενισχύοντας τους συγκεκριμένους φορείς να πολλαπλασιάσουν τον αριθμό των ωφελούμενων τους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενέργεια είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία πέρυσι τα Χριστούγεννα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, ενώ φέτος η εορταστική αυτή πρωτοβουλία επεκτείνεται στο Αγρίνιο και την Κοζάνη. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση δεν συνδέεται με παραγγελία από την εφαρμογή της Wolt.

Μέσω της συγκεκριμένης εορταστικής πρωτοβουλίας, η Wolt και το Wolt Market έχουν ως στόχο να υποστηρίξουν τους συγκεκριμένους φορείς για να ανακουφιστούν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, συμβάλλοντας στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content