Εορταστικό bazaar από την Groupama Ασφαλιστική και τα Παιδικά Χωριά SOS

Date:

Share post:

Η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS ένα χριστουγεννιάτικο, εορταστικό  bazaar, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 πμ έως τις 16:00 μμ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού και την στήριξη του πολυδιάστατου έργου του.

Μέσα σε άκρως εορταστικό κλίμα, χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια και πρωτότυπες κατασκευές ήταν διαθέσιμες για όλους, με την παρουσία των εκπροσώπων των Παιδικών Χωριών SOS να συμπληρώνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε όλη τη μέρα. Η οικογένεια της Groupama Ασφαλιστικής όχι μόνο αγκάλιασε με αγάπη το εορταστικό bazaar, αλλά και συμμετείχε έμπρακτα, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς που τη χαρακτηρίζει.

Και τα φετινά Χριστούγεννα, η Groupama Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη συνεισφορά του οργανισμού στην ενδυνάμωση οικογενειών και παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στέκεται δίπλα τους με διάθεση αγάπης, αρωγής και αλληλεγγύης, μεταφέροντας παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για όλους.

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.