ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Date:

Share post:

Εν όψει των έκτακτων καιρικών συνθηκών που ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία για τη Δευτέρα 25-09-20231, η ΕΤΒΑ λαμβάνει προληπτικά μέτρα για την προστασία του Επιχειρηματικού Πάρκου Λαμίας. 

Τα στελέχη της ΕΤΒΑ είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις και προχωρούν σε προληπτικές ενέργειες για την προστασία τους. 

Ειδικότερα αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της αντιπλημμυρικής τάφρου ανάντη της περιοχής, ενώ γίνονται περαιτέρω ενέργειες ενίσχυσης και διάνοιξης, και των φρεατίων υδροσυλλογής για την ομαλή παροχετευτικότητα της ομβροσυλλογής. Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

Related articles

Νέοι με αναπηρία ιδρύουν στο δικό τους σχολικό κυλικείο

Το 20023 το γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα και το Junior Achievement Greece ανέλαβαν την υποστήριξη ενός Κυλικείου, όπου θα εργάζονταν νέοι/ες με αναπηρία, στο χώρο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου.

Σύμπραξη ναυτιλιακών εταιρειών για μείωση εκπομπών ρύπων κατά 20%

Οι κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες φιλοδοξούν να υιοθετήσουν στρατηγικές μείωσης της ετήσιας κατανάλωσης καυσίμων των στόλων τους κατά 20%.

Νέα ψηφιακά εργαλεία για τους αγρότες

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος CAMA (PRIMA) της Ε.Ε με σκοπό την ενημέρωση κυρίως των αγροτών σε θέματα εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Iατρικό Αθηνών: Κάρτα Προνομίων για τους εργαζομένους μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Με πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών η συνεργασία περιλαμβάνει προνόμια για 6.000 εργαζόμενους σε 70 και πλέον ελληνικές, παραγωγικές εταιρείες.
Skip to content