ΕΥΡΗΚΑ: Δωρεές αξίας 150.000 ευρώ μέσα στο 2022

Date:

Share post:

Σημαντικός είναι ο κοινωνικός απολογισμός της ΕΥΡΗΚΑ για το 2022. Θέτοντας όπως πάντα σε προτεραιότητα τον άνθρωπο, παρά τις συνεχείς αυξήσεις στα κόστη των προϊόντων και τις πιέσεις στην κερδοφορία της, η ΕΥΡΗΚΑ προχώρησε σε μια σειρά χρηματικών & προϊοντικών δωρεών συνολικής αξίας 150.000 ευρώ προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων παλεύουν καθημερινά να ανταπεξέλθουν στις συνεχείς δυσκολίες της. 

Η εκστρατεία του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ και της ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ξεκίνησε στις αρχές του 2022, με την προσφορά αντιβακτηριδιακών-απολυμαντικών προϊόντων αξίας 50.000 ευρώ στους πολίτες της Ουκρανίας, οι οποίοι υφίστανται τις συνέπειες του πολέμου, αλλά ταυτόχρονα και της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού, χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα για να την αντιμετωπίσουν. 

Επιπλέον, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που λόγω των συγκυριών αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και βασικές ανάγκες, η ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ προχώρησε σε μια σειρά δωρεών, προσφέροντας χρήματα αλλά και προϊόντα υγιεινής & καθαριότητας ύψους 100.000 ευρώ, σε ιδρύματα και φορείς που στηρίζουν συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα, όπως, μεταξύ άλλων: 

– Ένωση «Μαζί για το Παιδί» 

– Χαμόγελο του Παιδιού 

– Κοινωνικά παντοπωλεία 

– Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων 

– Ορφανοτροφεία, κέντρα βρεφικής & παιδικής μέριμνας 

– Ξενώνες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης  

– Ξενώνες στήριξης γυναικών, θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας 

– Σύλλογοι στήριξης ατόμων με αναπηρία 

– Κέντρα υγείας 

Η αναγνωρισμένη και αγαπημένη στο καταναλωτικό κοινό ελληνική εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ, που δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων οικιακής φροντίδας και υγιεινής, παραμένει πιστή στο διαχρονικό της έργο και υπόσχεται να συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του δικαιώματός τους για μια καλύτερη ζωή. 

Η ΕΥΡΗΚΑ διαθέτει σημαντικά brands στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, όπως η ομώνυμη μάρκα EYΡΗΚΑ, το AROXOL, το TOPINE, το FLUP, το FRESH AIR κ.λπ., τα οποία παράγονται στο σύγχρονο, τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο της εταιρίας, στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.