Ευρωπαϊκή Πίστη: Διάκριση για 8η χρονιά από το EBEN

Date:

Share post:

Η Ευρωπαϊκή Πίστη  Α.Ε.Γ.Α. διακρίθηκε για ακόμα μία χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR,για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας.

Όπως και πέρυσι η Εταιρία τιμήθηκεμε την ανώτατη διάκριση «Olympic Kotinos Wreath». Το γεγονός αυτό, καθιστά την Ευρωπαϊκή Πίστη τη μοναδική Ασφαλιστική Εταιρία που βραβεύεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε μέσω ψηφιακής πλατφόρμας και την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι οργανισμών με δράση στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Επιχειρηματικής Ηθικής και εξέχονταμέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και του EBEN.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του EBEN GR είναι να προωθήσει την ηθική και την αριστεία στις επιχειρήσεις, να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις δεοντολογικές προκλήσεις στην παγκόσμια αγορά και να διευρύνει τη δυνατότητα διαλόγου για τον ρόλο των επιχειρήσεων στην κοινωνία.

Το σημαντικό βραβείο «Olympic Kotinos Wreath» παρέλαβε ο κ. Γιώργος Γκούσκος, Προϊστάμενος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών της Εταιρίας, ο οποίοςμεταξύ άλλων δήλωσε:

«Το γεγονός πως η Εταιρία μας βραβεύεται για 8η συνεχόμενη χρονιά με την ανώτατη τιμητική διάκριση από το Ινστιτούτο, αφενός μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς επιβραβεύεται η συλλογική προσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού μας, αφετέρου μας δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε να πράττουμε με ακεραιότητα και ηθική, απέναντι στις καθημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις που παρουσιάζονται».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Alpha Bank: Πρωτοβουλίες για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Συνάντηση του CEO και της CHRO του Ομίλου στο Ηράκλειο της Κρήτης με τη αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση “Women Do Business” με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Upfield Hellas: Συμμαχία για τη μείωση σπατάλης τροφίμων

Με την ένταξή της στη Συμμαχία, η Upfield Hellas στοχεύει να συμβάλλει στην εξάλειψη της σπατάλης τροφίμων, ενός φαινομένου που είναι αρκετά έντονο στη χώρα μας.

ΕlvalHalcor: Συνεργασία με Regeneration και επένδυση στους νέους

Oλοκληρώθηκε η περίοδος συμμετοχής στο «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies».

Pharmathen: Συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουκρανίας

Πρόσφερε απευθείας στην Πρεσβεία της Ουκρανίας υγειονομικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα.