ΕEΣ: Διενέργεια Rapid Test στους υπαλλήλους του Yπουργείου Δικαιοσύνης

Aνταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για διενέργεια Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (Rapid Test) σε όλους τους υπαλλήλους του (10/1), διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο της ενεργούς συμμετοχής του σε όλες τις δράσεις της Πολιτείας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού αλλά και του Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για διενέργεια Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (Rapid Test) σε όλους τους υπαλλήλους του (10/1), διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του.

Καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει διαδραματίσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, καθώς, εκτός από τις συνεχείς δράσεις σε όλη την Ελλάδα για την ανίχνευση του ιού στις πληθυσμιακές ομάδες της χώρας (rapid test, θερμομετρήσεις), συμμετέχει εξ’ αρχής στο εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία». Συγκεκριμένα, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό του προσωπικό πραγματοποίησε περισσότερους 300.000 εμβολιασμούς στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο του Ελληνικού. Επιπρόσθετα, από τις 14 Δεκεμβρίου 2021 όταν ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Mega Εμβολιαστικού Κέντρου Γλυφάδας, 50 εξειδικευμένες νοσηλεύτριες του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του Εμβολιαστικού Κέντρου με τη διενέργεια 1.500 – 1.800 εμβολιασμών ημερησίως, συμβάλλοντας καθοριστικά στο μαζικό εμβολιασμό των πολιτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!