ΕEΣ: Διενέργεια Rapid Test στους υπαλλήλους του Yπουργείου Δικαιοσύνης

Date:

Share post:

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο της ενεργούς συμμετοχής του σε όλες τις δράσεις της Πολιτείας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού αλλά και του Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για διενέργεια Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (Rapid Test) σε όλους τους υπαλλήλους του (10/1), διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του.

Καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει διαδραματίσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, καθώς, εκτός από τις συνεχείς δράσεις σε όλη την Ελλάδα για την ανίχνευση του ιού στις πληθυσμιακές ομάδες της χώρας (rapid test, θερμομετρήσεις), συμμετέχει εξ’ αρχής στο εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία». Συγκεκριμένα, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό του προσωπικό πραγματοποίησε περισσότερους 300.000 εμβολιασμούς στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο του Ελληνικού. Επιπρόσθετα, από τις 14 Δεκεμβρίου 2021 όταν ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Mega Εμβολιαστικού Κέντρου Γλυφάδας, 50 εξειδικευμένες νοσηλεύτριες του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του Εμβολιαστικού Κέντρου με τη διενέργεια 1.500 – 1.800 εμβολιασμών ημερησίως, συμβάλλοντας καθοριστικά στο μαζικό εμβολιασμό των πολιτών.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

AMPLUS: Στη λίστα Best Workplaces in Technology

Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση που επιβραβεύει τη στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου, δυναμικού και ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας για τους ανθρώπους της.

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.
Skip to content