ΕlvalHalcor: Συνεργασία με Regeneration και επένδυση στους νέους

Date:

Share post:

H ElvalHalcor και οι εταιρίες της Viohalco, Cenergy Holdings και Σιδενόρ επενδύουν στους νέους της χώρας μας και συνεργάζονται με το Regeneration, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε νέους/νέες του κλάδου των Μηχανικών, στηρίζοντας την προσπάθεια των πτυχιούχων να εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η περίοδος συμμετοχής στο «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αναπτύξει τις/τους μηχανικούς του μέλλοντος εφοδιάζοντας τους με γνώσεις και δεξιότητες, εργαλεία και καλές πρακτικές της σύγχρονης Βιομηχανίας, ενισχύοντας έτσι το επαγγελματικό τους προφίλ και διευκολύνοντας την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βασικές, αλλά και προχωρημένες γνώσεις πάνω στις διαδικασίες παραγωγής της σύγχρονης Βιομηχανίας βασιζόμενες σε πρότυπα ποιότητας, τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και σε τεχνικό επίπεδο (Production Engineering). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές όπως Project Management, Lean Management & Problem Solving, Process Management, Quality Assurance & Control, HSE Management, Data Analysis & Business Intelligence.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους, έως και 29 ετών, με μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία, αποφοίτους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σχολών και κατευθύνσεων όπως: Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Χημικών Μηχανικών, καθώς και των αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Η εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 90 διδακτικών ωρών, έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τις εταιρίες της Viohalco, υπό την καθοδήγηση της Code.Hub και θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Μαΐου 2022 έως τις 30 Ιουνίου 2022, σε περιβάλλον ψηφιακής τάξης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε τομείς συναφείς με Engineering, Management, Administration, Business Analysis και Consulting.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα και τις αιτήσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Regeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».