ΖΑΓΟΡΙ & Green Cola στηρίζουνστήριξαν ημερίδα του Α.Ο.Ωκεανός

Date:

Share post:

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και η Green Cola, στο πλαίσιο υποστήριξης σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, συμμετείχαν ως χορηγοί στο “International Swim Meet OKEANOS 2023”, μια διήμερη διασυλλογική ημερίδα την οποία διοργάνωσε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, ο αθλητικός σύλλογος Α.Ο. Ωκεανός

Στο “International Swim Meet OKEANOS 2023’’ συμμετείχαν κολυμβητικά σωματεία, προπονητές και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, γονείς αθλητών, μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και της Περιφερειακής Επιτροπής, επίσημοι και πληθώρα εθελοντών. Κατά τη διάρκεια του “International Swim Meet OKEANOS 2023”, διεξήχθησαν κολυμβητικοί αγώνες Αγωνιστικής – Προαγωνιστικής κατηγορίας, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ). 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για τη σωστή ενυδάτωση τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στους κολυμβητικούς αγώνες απόλαυσαν φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, σε συσκευασίες Athletic Go Green 100% ανακυκλώσιμες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (rPET). Επίσης προσφέρθηκαν μοναδικά Green Mocktails, με 0% ζάχαρη και 0% αλκοόλ, σε απολαυστικές γεύσεις, mojito, pink grapefruit και ρόδι-ginger-lime, Green Cola και αναψυκτικά Green Λεμονάδα και Green Βυσσινάδα με 0% ζάχαρη και χυμό φρούτων. 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και η Green Cola στηρίζουν με συνέπεια αθλητικές διοργανώσεις και πρωτοβουλίες που επικοινωνούν το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και προάγουν τον αθλητισμό, αναδεικνύοντας τις αξίες του.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.