ΗΛΕΚΤΩΡ: Διάκριση για την Πράσινη Ανάπτυξη στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2022

Date:

Share post:

Την 1η θέση στην κατηγορία «Περιβάλλον και Πράσινη Ανάπτυξη» απέσπασε η ΗΛΕΚΤΩΡ, η θυγατρική του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2022, που διοργάνωσε τον περασμένο μήνα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Η εκδήλωση έγινε την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Το βραβείο αποτελεί μια ακόμα σημαντική διάκριση για την ΗΛΕΚΤΩΡ, πρωτοπόρο εταιρεία στον κλάδο διαχείρισης απορριμμάτων και παραγωγής πράσινης ενέργειας, η οποία διαγράφει μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο αυτό για περισσότερα από 20 χρόνια με σημαντική τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μελέτης, κατασκευής και λειτουργίας σύγχρονων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων και παραγωγής πράσινης ενέργειας. 

Το βραβείο παρέλαβε από τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα ο Γιώργος Σκουτερόπουλος, CFO και Μέλος του ΔΣ της ΗΛΕΚΤΩΡ, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Αυτή η βράβευση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή  για εμάς καθώς έρχεται ως επισφράγιση όλων των προσπαθειών μας. Παράλληλα, μας οπλίζει με σθένος, ώστε να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική να προάγουμε τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της πράσινης ανάπτυξης».  Ο κ. Σκουτερόπουλος τόνισε τη σημαντική συμβολή των ανθρώπων της εταιρείας στην προσπάθεια αυτή, αναφέροντας ότι «…αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας και της ανάπτυξής μας»

Τα Βραβεία ΕΒΕΑ, τα οποία  αποτελούν πλέον έναν καθιερωμένο θεσμό για την ανάδειξη δυναμικών πρωτοβουλιών των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών της χώρας μας, απονεμήθηκαν φέτος στις επιχειρήσεις ως αναγνώριση και επιβράβευση των δραστηριοτήτων και της πορείας τους, αλλά και ως κίνητρο για την περαιτέρω προώθηση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στους τομείς που ξεχώρισαν.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Ν.Δασκαλαντωνάκης: Τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε συνέχεια της διαχρονικής προσφοράς του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειάς του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.