Η ΑΒΕΚ Βεκράκος στον ετήσιο περίπατο του Make-a-wish Ελλάδος 

Date:

Share post:

Ισχυρό παρόν έδωσε στον ετήσιο περίπατο Walk for Wishes του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η ΑΒΕΚ Βεκράκος με τον Espresso Hausbrandt ως μεγάλος χορηγός. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, 29/4, διοργανώθηκαν εορτασμοί για την επέτειο των 43 ετών του παγκόσμιου οργανισμού, πραγματοποιώντας φέτος την ευχή της μικρής Δέσποινας.

Σε μια συμβολική ένωση της Βόρειας και Νότιας Ελλάδας, ο φετινός περίπατος αποτέλεσε φόρο τιμής στον πολιτισμό, τις μελωδίες, τα έθιμα και την κουλτούρα της Κρήτης, στα οποία η μικρή Βορειοελλαδίτισσα Δέσποινα έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ένας περίπατος με κρητικό «αέρα» και πρωταγωνιστές όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικούς περιορισμούς. 

Ο περίπατος ξεκίνησε από τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, και ολοκληρώθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με εντυπωσιακή συμμετοχή πλήθους κόσμου που έσπευσε να τιμήσει τους μικρούς μας φίλους, χορεύοντας, τραγουδώντας και απαθανατίζοντας κάθε στιγμή της μοναδικής αυτής ημέρας, γεμάτη αξέχαστες αναμνήσεις για τη Δέσποινα.

Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδατου δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη τηςΤεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και την πολύτιμη συμβολή του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης.

Η ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ, συμμετέχει και υποστηρίζει τις δράσεις του οργανισμού και είναι δίπλα σε κάθε τους ανάγκη, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση του έργου και του οράματος του Make-a-Wish.

Related articles

La Fondation La Rοche–Posay & «Φλόγα»: Στηρίζουν παιδιά με καρκίνο

Το La Fondation La Roche-Posay αρωγός στο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Σιδενόρ: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών με τη θυγατρική της Sovel

Σιδενόρ και Sovel συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις θεωρώντας καθήκον τους να βρίσκονται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.

Γιάννης Ρούντος: Περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, “σαν σήμερα” για πάντα

Στο “ημερολόγιο καταστρώματος” κατά τον διαιωνιζόμενο πλου της ανθρωπότητας, η 25η Σεπτεμβρίου καταγράφεται ως η ημέρα κατά την...

SolidarityNow: Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Το SolidarityNow βρέθηκε από τις πρώτες ώρες της καταστροφής στο Βόλο, όπου στήθηκε σταθμός ρευματοδότησης με γεννήτρια της οργάνωσης.
Skip to content