Η ΑΒ μαζί με τους πελάτες της προσέφεραν 25.974 ευρώ στα παιδιά της ΑΜΥΜΩΝΗΣ

Date:

Share post:

Συνολική δωρεά ύψους 25.974 ευρώ συγκεντρώθηκε από τα σοκολατένια Αβγά της ΑΒ εν όψει του Πάσχα, μια πρωτοβουλία η οποία αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από τους πελάτες της ΑΒ. Με την αγορά κάθε Πασχαλινού Αβγού ΑΒ, οι πελάτες συνεισέφεραν τα 0,30 ευρώ της αξίας τους στην “Αμυμώνη’’, ενώ η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασίασε το ποσό που συγκεντρώθηκε.

Για άλλη μια χρονιά, η ΑΒ απέδειξε ότι προτεραιότητά της και αυτές τις γιορτινές μέρες ήταν δεκάδες παιδιά που την είχαν πραγματικά ανάγκη. Τα Πασχαλινά Αβγά ήταν διακοσμημένα με πολύχρωμες ζωγραφιές που προσέφεραν τα παιδιά των υπαλλήλων της ΑΒ, με σκοπό να σκορπίσουν χαμόγελα και να στηρίξουν έμπρακτα το δικαίωμα των παιδιών με πρόσθετες αναπηρίες στην αξιοπρεπή διαβίωση και εκπαίδευση.

Η Αμυμώνη είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα οράσεως και πρόσθετες αναπηρίες. Δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής και μέσω του προγράμματος της Πρώιμης Παρέμβασης παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Στόχος του Συλλόγου είναι να διασφαλίσει ότι τα παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες εξασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση και τη ζωή. Μέχρι σήμερα 500 οικογένειες και παιδιά έχουν δεχθεί υποστήριξη, ενώ οι ωφελούμενοι συνολικά ξεπερνούν τους 2000. 

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content