Η Αγγελάκης δίπλα στα παιδιά της Εύβοιας

Date:

Share post:

Η Αγγελάκης ΑΕ στηρίζει έμπρακτα τον τόπο της και τα παιδιά της Εύβοιας, προσφέροντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Αγίας Άννας και κλιματιστική μονάδα στο Δημοτικό Σχολείο Τριάδας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Μέσα από αυτή τη δράση, η Αγγελάκης συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης αλλά και της καθημερινότητας των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον και ταυτόχρονα δηλώνει την αμέριστη υποστήριξή της στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, που τόσο δοκιμάστηκε φέτος από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού. 

Την Τρίτη 21/12, στις 16:30, στο γιορτινό κλίμα των ημερών, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση του τεχνολογικού εξοπλισμού στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας, παρουσία του Δημάρχου της κοινότητας, Γιώργου Τσαπουρνιώτη, της Διευθύντριας του σχολείου, Μαρίας Ντίμου και εκπροσώπων του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου, και συγκεκριμένα των κ.κ. Σταματούλας Λάζου και Ασημίνας Σταΰδη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Άγγελος Σταματέλλος και η Γιώτα Κωνσταντίνου.

Το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας ιδρύθηκε την δεκαετία 1960-1970 και αποτελεί δωρεά ενός κατοίκου του χωριού. Σήμερα, στο σχολείο φοιτούν 32 παιδιά από 8 κοντινά χωριά της περιοχής και τα τελευταία χρόνια λειτουργεί και προαιρετικό ολοήμερο σχολείο.

Η Αγγελάκης ΑΕ υποστηρίζει ενεργά την τοπική κοινωνία και οικονομία και στέκεται αρωγός σε ευπαθείς ομάδες και κοινωνικούς φορείς, με τις δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Αναγκαία η αύξηση του αποτυπώματος ESG για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Tο 80% των ελληνικών επιχειρήσεων δαπανά έως 200 χιλ. ευρώ για δράσεις ESG σε ετήσια βάση, ενώ μόλις το 6% δαπανά πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Alpha Bank: «Όλοι μαζί στην Όπερα» για ισότιμη πρόσβαση στον Πολιτισμό

Παραστάσεις σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας και εκπαιδευτικές δράσεις για την ισότιμη πρόσβαση στον Πολιτισμό, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ελληνικός Χρυσός: Σε δημόσια διαβούλευση Μελέτη Περιβ/κών και Κοιν/κών Επιπτώσεων

Ανοιχτή και δημόσια παρουσίαση της μελέτης, που αποτυπώνει με διαφάνεια και αυξημένο αίσθημα λογοδοσίας, τη συνολική επίδραση της επένδυσης στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος: Διακρίθηκε ως «ΜΚΟ της Χρονιάς»

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια το Σωματείο έχει ανακαινίσει και εξοπλίσει 111 Παιδιατρικά Τμήματα σε 91 Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στην Ελλάδα.