Η Βίκος Α.Ε. στήριξε ραδιομαραθώνιο για το Σωματείο “ΕΛΙΖΑ”

Date:

Share post:

Η Βίκος Α.Ε. συνεχίζοντας τις δράσεις της στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, ένωσε πρόσφατα τις δυνάμεις της με την ομάδα της ραδιοφωνικής εκπομπής “THE MAPPES SHOW” στηρίζοντας τον Μεγάλο Ραδιομαραθώνιο του 104.6 My Radio, που πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά το 2022. 

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαΐου, Βασίλης Βλάχος και Βασιλική Μπαρδάνη παρέμειναν στον αέρα του σταθμού για 155 συνεχόμενες ώρες, στοχεύοντας στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ», που στόχο έχει την πρόληψη της σωματικής, σεξουαλικής και ψυχικής κακοποίησης και παραμέλησης των παιδιών.

Ηθοποιοί, παρουσιαστές και πολλοί ακόμα καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών», στηρίζοντας τον σημαντικό αυτόν σκοπό, με την live παρουσία τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής. 

Η εταιρεία Βίκος, μένοντας πιστή στο πολυδιάστατο πρόγραμμα των δράσεων της, στέκεται με συνέπεια στο πλάι αδύναμων κοινωνικών ομάδων, στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες, που προωθούν το αίσθημα της προσφοράς. Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr.

Related articles

H Βίκος Α.Ε. στο Run Together Athens

Η συμμετοχή της εταιρείας Βίκος στο Run Together Athens, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας».

Eurolife FFH:  Στήριξε το φεστιβάλ του «Μαζί για το Παιδί»

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή, ήταν το Εργαστήριο Κηπουρικής της Eurolife FFH.

Δήμος Αθηναίων: Νάσος Δάφνης, City Walls, Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα

Παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα εννέα (9) πρωτότυπα έργα της σειράς City Walls του του ελληνοαμερικανού καλλιτέχνη Νάσου Δάφνη.

Υπερταμείο, Microsoft και BYTE Computer: Συμφωνία για την Εταιρική Διακυβέρνηση

Ομιλικά οφέλη ως προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την εταιρική διακυβέρνηση και τον εξορθολογισμό δαπανών, με εξοικονόμηση 25% σε επίπεδο τριετίας.
Skip to content