Η Βίκος Α.Ε. στήριξε ραδιομαραθώνιο για το Σωματείο “ΕΛΙΖΑ”

Date:

Share post:

Η Βίκος Α.Ε. συνεχίζοντας τις δράσεις της στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, ένωσε πρόσφατα τις δυνάμεις της με την ομάδα της ραδιοφωνικής εκπομπής “THE MAPPES SHOW” στηρίζοντας τον Μεγάλο Ραδιομαραθώνιο του 104.6 My Radio, που πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά το 2022. 

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαΐου, Βασίλης Βλάχος και Βασιλική Μπαρδάνη παρέμειναν στον αέρα του σταθμού για 155 συνεχόμενες ώρες, στοχεύοντας στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ», που στόχο έχει την πρόληψη της σωματικής, σεξουαλικής και ψυχικής κακοποίησης και παραμέλησης των παιδιών.

Ηθοποιοί, παρουσιαστές και πολλοί ακόμα καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών», στηρίζοντας τον σημαντικό αυτόν σκοπό, με την live παρουσία τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής. 

Η εταιρεία Βίκος, μένοντας πιστή στο πολυδιάστατο πρόγραμμα των δράσεων της, στέκεται με συνέπεια στο πλάι αδύναμων κοινωνικών ομάδων, στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες, που προωθούν το αίσθημα της προσφοράς. Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr.

Related articles

ΖΑΓΟΡΙ & Green Cola στηρίζουνστήριξαν ημερίδα του Α.Ο.Ωκεανός

Στο “International Swim Meet OKEANOS 2023’’ συμμετείχαν κολυμβητικά σωματεία, προπονητές και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Το «προΣfEEρουμε» στην Αλεξανδρούπολη με δωρεά καρδιογράφου και Rapid Tests

Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε», που αποτελεί κοινό όραμα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ξεκίνησε στα τέλη του 2016.

Praktiker Hellas: Δράσεις προσφοράς σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Praktiker έχει ήδη συστήσει στο ευρύ κοινό το πρόγραμμα προσβασιμότητας και συμπερίληψης «Σπίτι Ανοιχτό» με το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις δομές της, φυσικές και ψηφιακές.

ΕΥ Ελλάδος: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2022

Η Έκθεση έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα GRI Standards 2021 και αποτυπώνει την επίδραση της λειτουργίας της εταιρείας στην Οικονομία, το Περιβάλλον και τους Ανθρώπους.