Η Βίκος στήριξε το Athens Throwdown

Date:

Share post:

Το φετινό Athens Throwdown Licensed CrossFit® Event που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Gear Up στις κλειστές εγκαταστάσεις Tae Kwon Do και Χειροσφαίρισης στο Ολυμπιακό Συγκροτημα Φαλήρου, από τις 5-7 Μαΐου στήριξε η εταιρεία Βίκος, αποτελώντας τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης. 

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες περισσότεροι από 1.280 αθλητές από όλο τον κόσμο διαγωνίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες αρένες, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την έκθεση της διοργάνωσης, κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Οι αγώνες προβλήθηκαν σε ζωντανή μετάδοση από τους επίσημους Social Media λογαριασμούς της διοργάνωσης (Facebook, Instagram, YouTube).

Η εταιρεία Βίκος μέσα από ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων, υπό τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», στηρίζει τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, προωθώντας το ευ αγωνίζεσθαι. Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr.

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content