Η Βίκος υποστηρικτής του 9ου almiraMAN, 4 – 7 Μαΐου

Date:

Share post:

Η Βίκος Α.Ε., πιστή στη στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων που προάγουν την αξία του συναγωνίζεσθαι αλλά και του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, στηρίζει το 9ο almiraMAN, που πραγματοποιείται φέτος 4 – 7 Μαΐου στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης, από το ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει Πανελλήνια πρωταθλήματα Τριάθλου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης. Πιο συγκεκριμένα ο αγώνας περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές αποστάσεις τριάθλου: almiraFAST (750m κολύμβηση – 20km ποδηλασία – 5km τρέξιμο) και almiraMAN (1.9km κολύμβηση – 90km ποδηλασία – 21km τρέξιμο) για ατομικές και ομαδικές συμμετοχές, το AlmiraSWIMM με τρεις αγωνιστικές αποστάσεις κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας (1km – 2.5km – 5km) και Nightrun by Saucony (5χλμ). Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Olympos Sport Expo Show. 

Όλα αυτά με φόντο τον Θερμαϊκό, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της και με την ενυδάτωση που προσφέρει το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content