Η Δίρφυς αρωγός της κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης

Date:

Share post:

Tο εμφιαλωμένο νερό δίρφυς δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κοινωνική και πολιτιστική ευμάρεια του τόπου με πολλαπλές χορηγίες στο χώρο του αθλητισμού, των τεχνών και της εκπαίδευσης. 

Η εταιρεία, τοποθετώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της την κοινωνία και το ευ ζην των πολιτών της, γίνεται επίσημος χορηγός σημαντικών αθλητικών γεγονότων και συλλόγων της χώρας. Συγκεκριμένα, η Δίρφυς τους τελευταίους μήνες ανέλαβε τη χορηγία του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας, ενός αγώνα κατά της γυναικοκτονίας και της παιδικής βίας, καθώς και του διαγωνισμού κατάδυσης Authentic Big Blue που διενεργείται κάθε χρόνο στην Αμοργό. Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει την ανάπτυξη τοπικών αθλητικών ομάδων, όπως: Α.Ε. Έξω Παναγίτσα, Λεβαδειακός, Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, Αθλητικός όμιλος Λήλας Βασιλικού, ΠΑΟ Πολιτικών, ΓΑΣ Βασιλικού, Χαλκίδα Basketball Academy, Ηρακλής Ψαχνών, Παλιούρας, Α.Ο. Αιδηψού, καθώς και την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Βασιλικού «Ξηρόπολη». 

Επιπλέον, η Δίρφυς προβαίνει σε χορηγίες πολιτιστικού χαρακτήρα, παρέχοντας τη στήριξή της στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λούτσας Εύβοιας και στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Βασιλικού, δυο συλλόγους που μέσα από τις δράσεις τους διαφυλάττουν την πολιτιστική ταυτότητα της χώρας. 

Επίσης, η ευβοιωτική εταιρία εμφιάλωσης νερού στέκεται δίπλα σε σημαντικά πολιτιστικά δρόμενα. Συγκεκριμένα, στήριξε την πρεμιέρα της Σουηδικής παραγωγής, βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα, Triangle of Sadness, όπου και γυρίστηκε σημαντικό μέρος της ταινίας, καθώς και την ελληνική ταινία μικρού μήκους Humphrey του Στέφανου Γκέκα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ΖΑΓΟΡΙ & Green Cola στηρίζουνστήριξαν ημερίδα του Α.Ο.Ωκεανός

Στο “International Swim Meet OKEANOS 2023’’ συμμετείχαν κολυμβητικά σωματεία, προπονητές και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Το «προΣfEEρουμε» στην Αλεξανδρούπολη με δωρεά καρδιογράφου και Rapid Tests

Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε», που αποτελεί κοινό όραμα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ξεκίνησε στα τέλη του 2016.

Praktiker Hellas: Δράσεις προσφοράς σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Praktiker έχει ήδη συστήσει στο ευρύ κοινό το πρόγραμμα προσβασιμότητας και συμπερίληψης «Σπίτι Ανοιχτό» με το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις δομές της, φυσικές και ψηφιακές.

ΕΥ Ελλάδος: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2022

Η Έκθεση έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα GRI Standards 2021 και αποτυπώνει την επίδραση της λειτουργίας της εταιρείας στην Οικονομία, το Περιβάλλον και τους Ανθρώπους.